Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2023 14:14
Čas čtení 0:46
Ilona Hobzová

Grogu alias Baby Yoda „kazí“ Google vyhledávání. Vyzkoušej si to i ty

Grogu alias Baby Yoda „kazí“ Google vyhledávání. Vyzkoušej si to i ty
Zdroj: Emp-shop.sk
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY STAR WARS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Baby Yoda je jednou z postav seriálu Mandalorian, který aktuálně pokračuje už třetí sérií.

Platforma Disney+ nedávno zveřejnila první díl třetí sezony starwarsovského seriálu Mandalorian. Jedním z hrdinů je i Grogu přezdívaný Baby Yoda. A tahle postavička nyní v rámci easter egg od Googlu „ničí“ vyhledávání prostřednictvím této služby.

Doporučeno
Pornhub, Pohlreich a Pád z nebes: Tyhle bangery najdeš v březnu na Netflixu, Disney+, ale i u mámy na Voyo Pornhub, Pohlreich a Pád z nebes: Tyhle bangery najdeš v březnu na Netflixu, Disney+, ale i u mámy na Voyo 2. března 2023 11:30

Ať tě provází Síla, Google!

Vyzkoušet si to můžeš i ty. Zadej do Google vyhledávače slovo „Mandalorian“, „Baby Yoda“ nebo „Grogu“ a v pravém dolním rohu se ti objeví tahle známá postavička. Když na ni klikneš, začne ti pomocí Síly shazovat jednotlivé odkazy. Funguje to na mobilu i počítači.

Jde o takzvaný easter egg, tedy skrytou funkci, ke které se čas od času uchylují nejen webové prohlížeče, ale i aplikace nebo hry. Například už v devadesátých letech byl velmi oblíbeným fenoménem jednoduchý letový simulátor, který byl součástí programu Excel 97.

Baby Yoda, Grogu
Zdroj: Refresher/Ilona Hobzová

Seriál Mandalorian pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora jménem Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. Aktuálně je k vidění první díl třetí série, další přidá Disney+ opět ve středu. O dalších animovaných a hraných novinkách ze světa Star Wars jsme tě už informovali.

Domů
Sdílet
Diskuse