Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2023 10:49
Čas čtení 1:15
Ondřej Jarůšek

Rytmus se pobije s českou MMA legendou. Pro rappera půjde o dosud největší sportovní výzvu

Rytmus se pobije s českou MMA legendou. Pro rappera půjde o dosud největší sportovní výzvu
Zdroj: se souhlasem Matúša Zeťáka
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE (FNC) MMA RYTMUS
Uložit Uložené

Organizace Fight Night Challenge oznámila zápas Rytmus vs. Monster. Diváci jej uvidí v květnu.

Rytmus míří zpět mezi šestnáct provazů a už zná jméno soupeře, proti kterému se v ringu postaví. Bude čelit své dosud největší výzvě. Síly s rapperem totiž poměří česká MMA legenda Petr „Monster“ Kníže. Pro toho se bude jednat o premiéru v boxu, ale na kontě má nesmírné množství zkušeností z klece a do zápasu půjde jako velký favorit. Zápas se uskuteční 13. května na turnaji Fight Night Challenge (FNC) v Trnavě.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Rytmusova největší sportovní výzva

Slovenský rapper má za sebou několik zápasů v boxu. V minulosti se porval s rapperem Marpem, MMA zápasníkem Gáborem Borárosem a porazil rappera Molocha. Koncem minulého roku se měl utkat s maďarským rapperem Curtisem, ale kvůli nemoci musel Rytmus zápas zrušit.

Petr Kníže je veteránem bojových sportů a stál u začátků MMA na domácí scéně. V profesionální kariéře jej dokázali porazit pouze Karlos Vémola a v odvetě David Kozma, kterého Monster vyzval o titul organizace OKTAGON MMA. „Mlátit do něj je jako bít pěstí do skály,“ popsala ho organizace FNC.

Anketa:
Kdo podle tebe vyhraje?
Rytmus
Monster
Rytmus
10 %
48 Hlasů
Monster
90 %
441 Hlasů

Na stejném turnaji se představí v boxu i slovenský velikán Attila Végh. Toho k zápasu vyzval bývalý bojovník UFC Eric Spicely po své poslední výhře na turnaji FABRIQ MMA a Végh výzvu pohotově přijal. Poperou se ve váze do 98 kilogramů.

Doporučeno
Legendární lyžařka sjela nejnebezpečnější sjezdovku světa. Jako první žena po šedesáti letech Legendární lyžařka sjela nejnebezpečnější sjezdovku světa. Jako první žena po šedesáti letech 6. března 2023 11:16

„Chci bojovat s těmi nejlepšími a Attila je jedním z nich. Chci nastartovat vítěznou vlnou a chci to udělat v boji s těmi nejlepšími. Nechci žádnou potravu. Chci sám sobě dokázat, že to mám pořád v sobě,“ vysvětlil Američan na tiskové konferenci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Fight Night Challenge je bojová organizace, která vznikla v roce 2021. Kromě profesionálních sportovců dává prostor i známým osobnostem z jiných odvětví, jako třeba z hudby. Kromě boxu bylo na posledním turnaji v Brně k vidění také utkání v takzvaném slap fightingu, tedy ve fackování. Více o tomto rostoucím fenoménu si můžeš přečíst v našem článku.

Doporučeno
Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor) Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor) 25. února 2023 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse