Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2023 11:57
Čas čtení 0:40
Radim Šlechta

Jenna Ortega se nejspíš vrátí v pokračování klasiky od Tima Burtona. Který slavný snímek se dočká „dvojky“?

Jenna Ortega se nejspíš vrátí v pokračování klasiky od Tima Burtona. Který slavný snímek se dočká „dvojky“?
Zdroj: WireImage/Amy Sussman
NEWS FILM NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Server Variety potvrdil, že se herečka Jenna Ortega objeví v pokračování slavného filmu z roku 1988.

Jenna Ortega, kterou znáš jako seriálovou Wednesday, má jednat o roli v pokračování Beetlejuice od Tima Burtona. Spekulace potvrdil server Variety, sama Ortega se ale k nové práci zatím nevyjádřila a neučinil tak ani slavný režisér.

Doporučeno
Peklo jsou ti druzí: Proč milujeme Wednesday Addams? Peklo jsou ti druzí: Proč milujeme Wednesday Addams? 30. listopadu 2022 11:00

Podle informací Variety by měla Ortega ve filmu Beetlejuice 2 ztvárnit dceru slavné Lydie Deetz, kterou si v legendě z konce osmdesátek zahrála Winona Ryder. Pokud spolupráce vyjde, bude se jednat už o druhé dílo, které Ortega pod vedením Burtona natočí. Tím prvním je právě seriálová Wednesday, kterou Burton rovněž spolurežíroval.

wednesday
Zdroj: Netflix

V pokračování Beetlejuice by se měla objevit také hvězda původního snímku Michael Keaton. Ten byl dle recenzí zdaleka nejsilnějším prvkem celého prvního filmu, přestože byl i jako celek přijímán víc než pozitivně. Pozitivní ohlasy kritiků potvrdila i divácká obec, díky níž snímek dosáhl tržeb ve výši téměř 75 milionů amerických dolarů.

Doporučeno
Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? 9. března 2023 11:00

Náznaky, že by se Beetlejuice mohl dočkat sequelu, se objevily už v roce 2013, kdy Keaton potvrdil, že s Burtonem o dalším filmu uvažují. Více informací o duchařské komedii ale doposud není známo.

Domů
Sdílet
Diskuse