Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2023 14:02
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Česká bojovnice padla po děsivém kopu do hlavy. Boj trval jen pár minut

SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA
Uložit Uložené

Martina Jindrová si z posledního duelu odnesla prohru. Soupeřka triumfovala díky přesnému kopu.

Zápasnice Martina Jindrová (6:4) se v noci z pátku na sobotu představila na dalším turnaji slavné americké bojové organizace PFL. Na akci v Las Vegas poměřila síly s Amber Leibrock (7:4), zápas však nedopadl podle jejích představ. 

Doporučeno
MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem 26. března 2023 11:00

Video obletělo sociální sítě

Hned v prvním kole se Američanka přesným kopem trefila do hlavy české bojovnice, která padla na podlahu klece. Po několika dalších úderech pak přispěchal rozhodčí a zápas ukončil. Boj trval 2 minuty a 19 sekund. K Jindrové ihned poté přiběhli lékaři, kteří kontrolovali její zdravotní stav. 

Záběry z knock-outu se začaly rychle šířit po sociálních sítích. Někteří fanoušci si však stěžují na to, že zápas měl být ukončen ještě předtím, než Američanka dostala možnost zasadit ležící Jindrové několik dalších ran. 

martina jindrová
Zdroj: Getty Images/Cooper Neill

Pro Jindrovou se jednalo už o pátý zápas pod hlavičkou prestižní organizace PFL (Professional Fighters League). V prvních třech vyhrála, po sobotní porážce má však nyní dvě prohry za sebou. Oproti tomu její soupeřka Amber Leibrock díky knock-outu prodloužila svou sérii vítězství na tři v řadě, na půdě PFL šlo o její premiéru.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš české a slovenské MMA hvězdy z OKTAGONU na fotkách z mládí a dětství? KVÍZ: Poznáš české a slovenské MMA hvězdy z OKTAGONU na fotkách z mládí a dětství? 6. dubna 2023 10:30

Jak uvádí server MMA Mania, v rámci nové sezóny PFL se bojovníci a bojovnice pokouší dosáhnout na balík ve výši jednoho milionu dolarů (21 milionů korun). Díky drtivé výhře si Američanka do tabulky připsala šest bodů. Do vyřazovacích bojů postoupí z deseti bojovnic čtyři nejlepší. Jindrová má ještě naději na postup, záležet však bude na jejím příštím výkonu a výsledcích dalších bojovnic.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ESPN MMA (@espnmma)

Domů
Sdílet
Diskuse