Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
České podsvětí se třese hrůzou. Kontroverzní podnikatel a násilník Radovan Krejčíř se připravuje na návrat do Česka

Server Neovlivní v polovině dubna zjistil, že se české podsvětí připravuje na návrat Radovana Krejčíře. „Zachytili jsme informace z jeho prostředí, že se jeho lidé tentokrát zcela vážně připravují na Krejčířův návrat do České republiky. Vyčlenili v té souvislosti spoustu peněz, mluví se až o 100 milionech. Krejčíř prostě chce za každou cenu z jihoafrického vězení domů,“ popsal úředník, který je obeznámen se všemi detaily ohledně případu Radovana Krejčíře. Vyčleněné finance mají sloužit jako úplatky.


„Berou to v podstatě jako hotovou věc, počítají s tím, že letos bude doma,“ potvrdil informaci o návratu další zdroj z bezpečnostní komunity.


Ministerstvo spravedlnosti však zatím mlčí. „O vydání Radovana Krejčíře z Jihoafrické republiky žádá Česká republika již od roku 2007. Původní extradiční žádost byla od té doby několikrát modifikována dle průběhu trestního řízení v ČR. Naposledy byl jmenovaný v ČR odsouzen rozsudkem Městského soudu v Praze ze 27. 11. 2015 k souhrnnému trestu v trvání patnácti let. Na základě tohoto odsouzení Česká republika modifikovala původní extradiční žádost a tato modifikace byla doručena diplomatickou cestou 21. 2. 2020 jihoafrické straně. Další postup ve věci je plně v působnosti příslušných jihoafrických orgánů. Zatím nemá Ministerstvo spravedlnosti od jihoafrických orgánů informaci o tom, zda a jakým způsobem bylo o extradiční žádosti rozhodnuto,“ řekl pro server PrahaIn mluvčí Ministerstva spravedlnosti Vladimír Řepka.
 
Návrat Radovana Krejčíře zpět do Česka budí obavy, a to nejen u jeho kumpánů či nepřátel, ale také u politiků a dalších vysoce postavených osob. Ti se obávají, že podnikatel začne mluvit a otevře kauzy, o kterých se veřejnosti ani nezdálo.

Doporučeno
Od 12 let ji matka prodávala mužům, kteří ji sexuálně zneužívali. Z nenávisti k ní zabila Juana Barraza nejméně 16 seniorek Od 12 let ji matka prodávala mužům, kteří ji sexuálně zneužívali. Z nenávisti k ní zabila Juana Barraza nejméně 16 seniorek 28. února 2023 11:00
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse