Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. května 2023 10:12
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

30 Seconds to Mars vydávají po pěti letech novou desku. Její příchod oznamují singlem Stuck

30 Seconds to Mars vydávají po pěti letech novou desku. Její příchod oznamují singlem Stuck
Zdroj: 30 Seconds to Mars/propagační materiál
HUDBA HUDBA JARED LETO ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ačkoli se mohlo zdát, že Jared Leto pověsil svou hudební kariéru na hřebík, opak je pravdou.

Americká rocková kapela 30 Seconds to Mars, jejímž frontmanem je právě Jared Leto, oznámila, že po pěti letech vydá nové album. Do světa pak vypustila nový singl Stuck z připravované desky, který je podle Leta jako „milostný dopis“, informuje Rolling Stone

Doporučeno
Mladí se přesouvají na novou sociální síť. Co má společného s TikTokem? Mladí se přesouvají na novou sociální síť. Co má společného s TikTokem? 9. května 2023 8:35

„Je to milostný dopis o síle pohybu a spojení,“ komentoval Jared Leto nový singl Stuck od 30 Seconds to Mars. Kapela prostřednictvím písně oznámila, že po dlouhých pěti letech vydává nové album, v což už téměř nikdo nedoufal. Deska s názvem It's the End of the World But It's a Beautiful Day by měla vyjít již v září. 

Videoklip k nové písni Stuck režíroval sám Jared Leto. Oba sourozenci v něm zpívají do kamery a záběry jsou prokládány vizuály modelů a modelek. Někteří si oblizují nohy, po jiných se plazí had a další třeba jen tančí do zvuků této novinky. Celý klip je černobílý, ale v jeho závěru dochází ke zvratu a všichni vystupující dostávají barvy. 

Video je podle Leta milostným dopisem některým oblíbeným fotografům včetně Richarda Avedona, Irvinga Penna, Roberta Mapplethorpa, Herba Rittse a dalších, kteří změnili jeho pohled na věci a ukázali mu nové možnosti. „Je to jako doprovodná kniha a pokračování cesty započaté snímkem ‚Up In The Air‘, oslava umění, designu, módy a pozoruhodných lidí. Je to milostný dopis o síle pohybu a spojení, svědectví o obdivuhodném potenciálu lidí, kteří nemusí nutně zapadat do tak úhledné společnosti, ale činí svět mnohem fascinujícím,“ uvedl Leto.

Anketa:
Co říkáš na tuto novinku?
Skvělá, moc se mi líbí.
Nechává mě chladnou*chladným.
Vůbec se mi nelíbí.
Skvělá, moc se mi líbí.
62 %
Nechává mě chladnou*chladným.
38 %
Vůbec se mi nelíbí.
0 %
Domů
Sdílet
Diskuse