Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. července 2023 13:54
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Sleduj trailer na 4. sérii Sex Education. Řada postav se v ní už neobjeví

Sleduj trailer na 4. sérii Sex Education. Řada postav se v ní už neobjeví
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SEX EDUCATION
Uložit Uložené

Poslední série Sex Education vyjde na Netflixu 21. září 2023.

Netflix vydal první teaser trailer na čtvrtou sérii Sex Education, která na Netflixu vyjde už 21. září, téměř přesně dva roky po třetí sérii. Fanoušky a fanynky seriálu ale nepotěší zpráva, že půjde o poslední sérii, která uzavře příběh.

Seriál po třetí sérii opustilo několik herců a hereček a jejich postavy ve čtvrté nebudou. Jde o Simone Ashley (postava Olivie), Tanyu Reynolds (Lili) či Patricii Allison (Ola Nyman). Navíc Emma Mackey (postava Maeve) a Ncuti Gatwa (postava Erica) loni oznámili, že v páté sérii už nebudou. Jelikož hrají hlavní postavy, bylo by nemožné pokračovat v příběhu bez nich.

Ve čtvrté sérii se postavy dostanou na novou školu poté, co na konci třetí zavřeli jejich střední školu v Mordalu kvůli různým sexuálním a výchovným skandálům. Podle traileru se zdá, že Otis bude i nadále pokračovat v jisté formě sexuální terapie.

Domů
Sdílet
Diskuse