Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. července 2023 19:51
Čas čtení 1:01
Kateřina Viková

FOTO: Margot Robbie je Barbie i v realitě: Ohodnoť top 5 outfitů ze světových premiér

FOTO: Margot Robbie je Barbie i v realitě: Ohodnoť top 5 outfitů ze světových premiér
Zdroj: Getty Images/Hector Vivas
MÓDA BARBIE FILM MARGOT ROBBIE MÓDA
Uložit Uložené

Margot Robbie je na světovém tiskovém turné k filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig, který vyjde koncem tohoto měsíce. Očividně zůstává v roli, protože od růžových outfitů zatím neupustila. Jaký ti přijde nejlepší?

Herečka Margot Robbie a její stylista Andrew Mukamal se zavázali k tomu, že představí některé z ikonických vzhledů Barbie. My jsme některé z nich vybrali a zajímá nás, jaký outfit je nejlepší podle tebe.

Doporučeno
Custom kšiltovky slovenského umělce, který prorazil v Austrálii, nosí Dalyb i Yaksha. Chci, aby byly pro lidi artefaktem, říká Custom kšiltovky slovenského umělce, který prorazil v Austrálii, nosí Dalyb i Yaksha. Chci, aby byly pro lidi artefaktem, říká 6. července 2023 12:00

V roli Barbie i na premiéře

Zůstat na červeném koberci v roli postavy získalo popularitu teprve nedávno. Průkopnicemi byla například Zendaya, která si při propagaci filmu Spiderman: No Way Home vzala šaty s detaily pavučin. Strategie tzv. metodického oblékání využila i Jenna Ortega ze seriálu Wednesday nebo Halle Bailey, když si vzala šaty mořské panny.

Je to módní taktika, která vypadá, že funguje, protože hype z letního trháku stoupá. 

Níže si prohlédni výběr ze šatníku Margot Robbie, kterým zazářila na světových premiérách.

barbie
Zdroj: Barbie Wiki

Kostýmek nebo tylová sukně?

Na premiéře v Soulu vystoupila Robbie ve dvou různých růžových kompletech, které se na panence objevily poprvé v roce 1985. Oba outfity tvoří komplet s názvem Day to Night'. První, denní částí je kostýmek se sukní ke kolenům. Na druhé fotce je Robbie oblečená do večerního oděvu – třpytivého topu na ramínkách a tylové sukně, které aktualizovala značka Versace.

Kostýmek se sukní ke kolenům.Třpytivý top na ramínkách a tylová sukně.Krátké vypasované šatičky s metalickými odlesky značky Versace a průhledné jehly. Moschino outfit na tiskové konferenci v Soulu.
Zobrazit galerii
(5)

Na australskou premiéru v Sydney si půvabná herečka vzala krátké vypasované šatičky s metalickými odlesky značky Versace a k tomu průhledné jehly. 

Na třetí fotografii výše je Robbie oblečená v Moschino na tiskové konferenci v Soulu. Tehdejší kreativní ředitel Jeremy Scottem se pro kolekci jaro/léto 2015 italské značky inspiroval právě barbie.

Na premiéře v Mexiku pak australská herečka zazářila v koženkových minišatech, pod které si oblékla průsvitný top s dlouhým rukávem, celý outfit dotvořila doplňky s motivy hvězd. 

Anketa:
Jaký outfit se ti nejvíc líbí?
1. dlouhý kostýmek s kloboukem
2. tylová sukně a třpytivý top
3. metalické krátké šaty Versace
4. kostýmek s bundičkou Moschino 
5. kožené minišaty
1. dlouhý kostýmek s kloboukem
13 %
2. tylová sukně a třpytivý top
17 %
3. metalické krátké šaty Versace
33 %
4. kostýmek s bundičkou Moschino 
22 %
5. kožené minišaty
15 %
Domů
Sdílet
Diskuse