Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. července 2023 v 17:00
Čas čtení 1:57
Adéla Švehlíková

Nejenže skvěle zní, ale i skvěle vypadají. Seznam se s nejlepšími designovými reproduktory

Nejenže skvěle zní, ale i skvěle vypadají. Seznam se s nejlepšími designovými reproduktory
Zdroj: Propagační materiál/Alza, iWant.cz, Denon Store, Tivoli Audio, Heureka,
KULTURA DESIGN INTERIÉRU HUDBA
Uložit Uložené

Reproduktory ve 21. století už dlouho nejsou jen k poslechu. Stěžejní je také design, díky kterému může reproduktor zastoupit pozici nábytku, nebo dokonce sochy. Přinášíme ti tipy na ty nejlepší designové kousky.

Posláním reproduktorů je pro většinu lidí primárně dobrá kvalita zvuku. Dalšími atributy by pravděpodobně byly cena, odolnost, přenosnost nebo přítomnost bezdrátové technologie. Reproduktory jsou dneska však už daleko víc. Jde víceméně o kus nábytku, který musí být nejenom funkční, ale i estetický – tedy designový. 

Doporučeno
Dají se najít vintage nebo designové poklady na blešáku? Byli jsme se podívat Dají se najít vintage nebo designové poklady na blešáku? Byli jsme se podívat 24. července 2023 v 8:30


Design nás obklopuje na denní bázi prakticky na každém rohu. Člověk má přirozenou touhu obklopovat se vizuálně uspokojivými předměty, zpříjemňuje mu to život a v hodně případech naplňuje jeho potřeby. Není tedy divu, že ani v odvětví, které se pojí primárně s hudbou, sehrává podstatnou roli. Zvuková zařízení můžeme řadit pod nábytek, který de facto určuje vzhled našich interiérů. Proto je dobré nepodceňovat ani vnější charakter reproduktorů a raději si připlatit za komplexně kvalitní produkt. 

Bang & Olufsen

Hned první značka, která se pyšní kombinací skvělého zvuku, kvality a především nadčasového designu, je dánská legenda Bang & Olufsen. Historie této společnosti sahá až do 20. let minulého století, od té doby si udržuje své právoplatné místo na trhu. Bang & Olufsen ztělesňuje vrchol akustického systému ve spojení s designem, prostřednictvím kterého jsou sdělovány hodnoty, vize a koncepty značky. Jednoduchý a čistý design také umožňuje uživateli jednoduchou manipulaci, kterou bezesporu ocení každý jedinec.

BeoSound 2 (Gen 2).
BeoSound 2 (Gen 2). Zdroj: Propagační materiál/Denon Store


Skvělou volbou jsou za nás modely BeoSound 2 Alu, BeoPlay A9 – 4th Gen nebo Beosound Edge. Za tyto špičkové produkty si však zákazník bude muset připlatit, což je v konečném důsledku pochopitelné. 

BeoPlay A9 – 4th Gen.
BeoPlay A9 – 4th Gen. Zdroj: Propagační materiál/Techhouse.cz
Beosound Edge.
Beosound Edge. Zdroj: Propagační materiál/iWant.cz

Bowers & Wilkins

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse