Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. srpna 2023 16:30
Čas čtení 3:31
Tímea Krauszová

TESTOVALI JSME: Čisticí gely na mastnou pleť do čtyř stovek. Novinka z drogerie mile překvapila, porazila i klasiku z lékárny

TESTOVALI JSME: Čisticí gely na mastnou pleť do čtyř stovek. Novinka z drogerie mile překvapila, porazila i klasiku z lékárny
Zdroj: Pexels/cottonbro
MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PÉČE O PLEŤ
Uložit Uložené

Hledali jsme dobré čisticí gely pro osoby s mastnou pletí a se sklonem k akné. Otestovali jsme produkty z drogerie i lékárny v ceně do čtyř stovek. Který je naším favoritem?

Lidé s mastnou pletí to mají v létě obzvlášť těžké. Pomoci s tím mohou nejen pudry či matující krémy, ale také vhodně zvolené čisticí produkty, které tvorbu kožního mazu postupně regulují. Vyzkoušeli jsme několik populárních a cenově dostupných čisticích gelů pro mastnou pokožku a pro pleť se sklonem k akné. Naše požadavky na produkty byly jasné: musí stát méně než čtyři stovky, marketing musí mít postavený na matujícím efektu a zároveň být dobře známé a populární na sociálních sítích.

Doporučeno
Akné na bradě značí hormonální nerovnováhu, na čele stres. Zeptali jsme odbornice, jak vzniká a jak jej léčit Akné na bradě značí hormonální nerovnováhu, na čele stres. Zeptali jsme odbornice, jak vzniká a jak jej léčit 18. ledna 2023 6:00

Do finálního výběru se dostalo pět gelů, přičemž každý z nich jsme v rámci testování používali ráno i večer. Vyzkoušeli jsme, jak odličují, a mimo jiné hodnotili i to, jak se po jejich použití pleť chovala.

Ceny z online drogerií a lékáren jsou v době psaní článku bez slevy.

Nivea Derma Skin Clear čisticí gel

Cena: 145 Kč
Velikost: 150 ml
Aktivní látky: kyselina salicylová, niacinamid

Oukej, Niveo, tohle jsme nečekali! Přestože známá německá značka nemá už tak silný hype jako kdysi, my říkáme, že její nová řada zaměřená na mastnou pokožku s nedokonalostmi si větší pozornost rozhodně zaslouží. A to konkrétně tento čisticí gel s minimalistickým složením a bez přidané parfemace.

Doporučeno
TikTok trend „everything shower“ snoubí self-care s krásou. Shrnujeme pro tebe 15 základních kroků, které můžeš vyzkoušet už dnes TikTok trend „everything shower“ snoubí self-care s krásou. Shrnujeme pro tebe 15 základních kroků, které můžeš vyzkoušet už dnes 12. května 2023 20:00

Ačkoli jde o gel, pění střídmě a konzistencí se nachází někde mezi klasickým pěnivým čističem a mlékem. Na pokožce je příjemný a po umytí je díky němu tvář čistá, avšak bez pocitu pnutí nebo suchosti.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
jen za 12525
a čti vše bez omezení
Koupit předplatné
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 142744 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Kolik bodů jsme dali gelu značky Nivea.
  • Co si myslíme o klasikách z lékárny: La Roche Posay a Avène.
  • Kterému gelu jsme udělili 10/10 a proč.
  • Jaké aktivní látky pomáhají v boji s mastnou pletí.
Domů
Sdílet
Diskuse