Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2023 v 16:57
Čas čtení 0:33
Radim Šlechta

Cestujícího překvapil průjem. Letadlo muselo přistát kvůli biologické hrozbě

Cestujícího překvapil průjem. Letadlo muselo přistát kvůli biologické hrozbě
Zdroj: Pixabay/Lars Nielsen/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Letadlo muselo po dvou hodinách letu „hodit zpátečku“ a vrátit se na místo startu. Důvodem byly zdravotní komplikace pasažéra.

Letadlo z Atlanty do Barcelony bylo už dvě hodiny ve vzduchu, když ho pilot musel náhle otočit a přistát. Jednoho z cestujících totiž údajně přepadl extrémní průjem, který dostal označení biologické nebezpečí. Informuje o tom server BBC.

Cestující prý zvládl kontaminovat výraznou část uličky. „Bylo to dost špatné. Bylo to rozkapané po uličce, hrozně to smrdělo. Dezinfekční prostředek s vůní vanilky, který na to byl použit, způsobil, že to smrdělo jen jako vanilkové h*vno,“ cituje bulvární server The Sun spolucestující.

Letadlo se podařilo vyčistit až po přistání a cestující dorazili do Barcelony o osm hodin později. 

Mluvčí společnosti potvrdil, že se letadlo vrátilo do Atlanty kvůli zdravotním problémům člověka na palubě, detailnější informace ale nesdělil. „Naše týmy pracovaly co nejrychleji a nejbezpečněji, aby letadlo důkladně vyčistily a dopravily naše zákazníky do cílové destinace. Cestujícím se upřímně omlouváme,“ řekl mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse