Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2023 11:11
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Nejbrutálnější hra všech dob? Mortal Kombat 1 má nový trailer, který je jen pro otrlé

VIDEO: Nejbrutálnější hra všech dob? Mortal Kombat 1 má nový trailer, který je jen pro otrlé
Zdroj: NetherRealm Studios/propagační materiál
TECH GAMING NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Očekávaná bojovka Motal Kombat 1 dostává launch trailer, na který mnozí čekali. Je v něm k vidění spousta nových gameplay záběrů, došlo i na pár zajímavých odhalení a samozřejmě jsou zde i fatality. Hra své pověsti nezůstává nic dlužna.

Už ve čtvrtek 14. září se letitá série Mortal Kombat dočká pokračování, které má být začátkem nové éry. Z dřívějších rivalů jsou dnes spojenci a řada známých postav se dočkala nového pojetí. Pokud i ty vyhlížíš příchod hry od NetherRealm Studios, navnadit se můžeš náloží nových ukázek.

Doporučeno
Otestovali jsme aplikaci Pokémon Sleep, která ti má zlepšit spánek. První noc jsem našel Pichu, ale zábava zmizela rychlostí Mew Otestovali jsme aplikaci Pokémon Sleep, která ti má zlepšit spánek. První noc jsem našel Pichu, ale zábava zmizela rychlostí Mew 6. září 2023 14:00

Megan Fox i Jean-Claude Van Damme

Nový trailer oficiálně potvrdil další postavu, která doplní základní plejádu 24 bojovníků. Tou je Reiko, za kterého jsme mohli plnohodnotně hrát naposledy v roce 2006 ve hře Mortal Kombat: Armageddon. Jeho potvrzení bylo ale spíše jen formalitou, na veřejnost totiž už dříve unikly informace o tom, že bude i v nové hře.

Neméně zajímavým odhalením jsou také gameplay ukázky známého záporáka Shanga Tsunga, kterého dostanou jako bonus ti, kteří si hru předobjednají. To, že bude ve hře, jsme už dlouho věděli, ale až nyní se nám dostává pohledu na jeho útoky a schopnosti.

V traileru můžeme například vidět i démonickou upírku Nitaru, kterou hraje Megan Fox, a nechybí ani Jean-Claude Van Damme. Jedná se o speciální skin pro postavu Johnnyho Cage, který změní podobu na slavného herce z bojových filmů.

Doporučeno
10 nejlepších her ze školního prostředí. Zažij hororové napětí, masivní RPG světy nebo srdceryvné příběhy 10 nejlepších her ze školního prostředí. Zažij hororové napětí, masivní RPG světy nebo srdceryvné příběhy 1. září 2023 6:00

Třešničkou na dortu jsou pak fatality, které jsou se sérií neodmyslitelně spojeny od jejích počátků v devadesátých letech. Probodnuté hlavy, těla rozřezaná vedví a hektolitry krve. Z brutality, kterou fanoušci a fanynky mají v oblibě, série nic neztratila. Možná právě naopak.

Domů
Sdílet
Diskuse