Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
4. října 2023 v 13:04
Čas čtení 0:48
Lucie Kotvalová

Taylor Swift si podle Davida Beckhama „zaslouží být šťastná“. Ať už s fotbalistou Travisem Kelcem chodí, nebo ne

Taylor Swift si podle Davida Beckhama „zaslouží být šťastná“. Ať už s fotbalistou Travisem Kelcem chodí, nebo ne
Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
OSOBNOSTI TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Poslední týdny se objevují zprávy a domněnky, že jedna z nejúspěšnějších hudebnic současnosti Taylor Swift randí s americkým fotbalistou Travisem Kelcem. Ať už je to pravda, nebo ne, Beckham jí přeje jedno: aby byla šťastná.

David Beckham zareagoval na zvěsti, že si Taylor Swift vybrala nového nápadníka. Údajně jím má být americký fotbalista Travis Kelce. Beckham jí, jak uvádí web The Independent, přeje následující: aby byla šťastná.

V posledních týdnech se totiž objevily zprávy, že Taylor Swift (33) randí se stejně starým obráncem Kansas City Chiefs Travisem Kelcem. Veřejný rozruch podpořila její účast na posledních dvou zápasech tohoto sportovního týmu.

Doporučeno
Grimes žaluje Elona Muska kvůli rodičovským právům. Nedovolí mi vidět syna, tvrdí Grimes žaluje Elona Muska kvůli rodičovským právům. Nedovolí mi vidět syna, tvrdí 4. října 2023 v 11:40

„Taylor je úžasný talent, je to úžasný člověk a zaslouží si být šťastná. A ať už dělá cokoli a s kýmkoli, pokud je šťastná, je to to nejdůležitější,“ uvedl Beckham z červeného koberce na londýnské premiéře svého nového dokumentu Beckham z produkce Netflixu.

Beckham (48), bývalý fotbalista, podobnou pozornost zažil na začátku svého vztahu se zpěvačkou skupiny Spice Girls Victorií Beckham (49).

david beckham
Zdroj: Wikimedia/Raj Patel

„Stejné je to i se mnou a Victorií. Jsme spolu už 26 let, tedy téměř tři desetiletí,“ uvedl a pokračoval: „Máme úžasné děti, vybudovali jsme firmy, ale děláme si čas jeden na druhého. Navzájem se respektujeme a milujeme své děti,“ nechal se slyšet.

„Na těchto věcech se musí tvrdě pracovat a ano, jsme spolu už dlouho,“ doplnil.

Manželé, kteří se vzali v roce 1999, spolu mají čtyři děti: čtyřiadvacetiletého Brooklyna, Romea (21), Cruze (18) a dvanáctiletou Harper.

Domů
Sdílet
Diskuse