Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2023 7:00
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Česká bojovnice Lucie Pudilová jde do další bitvy v UFC! Pobije se s Fionou

Česká bojovnice Lucie Pudilová jde do další bitvy v UFC! Pobije se s Fionou
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA UFC
Uložit Uložené

Lucii Pudilovou v kleci prověří argentinská bojovnice už za pár týdnů. Bojovnice o svém nejbližším zápase informovala fanoušky a fanynky na sociálních sítích.

Česká bojovnice Lucie Pudilová se v UFC znovu představí už 18. listopadu. Na turnaji v Apex Center v Las Vegas se porve s Ailin Perez, argentinskou zápasnicí, která nosí přezdívku „Fiona“ a která ve svém posledním zápase na půdě nejslavnějšího kolbiště světa zvítězila jednohlasně na body. 

Perez má celkově v kariéře osm výher a dvě porážky. Pět zápasů ukončila před limitem, z toho tři na KO/TKO a jeden na submisi.

Doporučeno
Malá holka, která zbije i velké chlapy. Šampionce Oktagonu lidé nevěří, že je bojovnice, v kleci se z ní ale stává tygřice Malá holka, která zbije i velké chlapy. Šampionce Oktagonu lidé nevěří, že je bojovnice, v kleci se z ní ale stává tygřice 6. října 2023 6:00

Na straně rodačky z Příbrami jsou jednoznačně větší zkušenosti. Pudilová má na kontě už čtrnáct výher a bude se jednat už o její desátý zápas v UFC. Je jednou z mála, která se do UFC dokázala vrátit poté, co organizaci opustila. Ve svém posledním zápase prohrála těsně na body, i přesto by však v boji s argentinskou soupeřkou měla být favoritkou. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucie Pudilová MMA Fighter (@luciepudilovamma)

Domů
Sdílet
Diskuse