Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. listopadu 2023 15:59
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Společnost Rockstar potvrdila přípravu hry GTA VI. Vydání prvního traileru se blíží

Společnost Rockstar potvrdila přípravu hry GTA VI. Vydání prvního traileru se blíží
Zdroj: Rockstar Games
TECH GTA VI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herní studio Rockstar konečně oficiálně uvedlo hru GTA VI, datum vydání je dosud nejasné.

Společnost Rockstar Games o dalším GTA mluvila už nějakou dobu, oficiálně ho ale nepředstavila. To je však minulostí. Hráči a hráčky si budou muset počkat ještě měsíc, první trailer na pravděpodobně nejočekávanější hru se objeví začátkem prosince.

Rockstar oznamuje své hry mimo velké herní akce a prezentace. I když existuje možnost, že GTA VI představí během The Game Awards už 7. prosince 2023, pravděpodobnější je, že to bude mimo tuto akci.

Doporučeno
KVÍZ: Kontroverzní série GTA změnila herní svět. Jak dobře ji znáš? KVÍZ: Kontroverzní série GTA změnila herní svět. Jak dobře ji znáš? 27. září 2023 8:30

O detailech ohledně GTA VI se hodně spekuluje už delší dobu, zatím ale nejsou k dispozici žádné oficiální informace (náhledový obrázek je ilustrační, pozn. red.). Rockstar Games má tendenci oznamovat své hry rok, maximálně dva roky před vydáním. GTA VI tak s největší pravděpodobností vyjde koncem roku 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse