Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Sedm tipů na místa, kde levně koupíš designérské kousky. Je libo kabelku Prada? Můžeš ušetřit až 20 tisíc

Lampoo

Lampoo původně vzniklo v Miláně a dnes už se těší popularitě snad po celém světě. Společnost se snaží, aby se každý mohl cítit luxusně, a dělá vše pro to, aby i ty nejdražší high-end kousky byly dostupné úplně všem. Jestli někdy budeš cestovat do Londýna, určitě navštiv i její kamenný obchod, ale nakupovat samozřejmě můžeš i z pohodlí svého domova.
 
Lampoo má portfolio naduté těmi nejlepšími značkami, jako jsou Dolce & Gabbana, Chanel, Balenciaga, Dior, Jacquemus a mnoho dalších. Na jeho webu seženeš jak nošené kousky, které jsou v bezchybném stavu, tak i nové věci s visačkou. A na ceny je radost pohledět. Třeba Dior Saddle Bag tam koupíš o 10 tisíc levněji a podobnou úsporu najdeš i u ostatních brandů.
 
Tak na co ještě čekáš? Lampoo zasílá i do Česka, tak nabíhej na web a nakupuj, ať ti tvé vysněné kousky nikdo nevyfoukne.

Lampoo
Zdroj: Refresher/Lampoo

Hewi.

Hewi. neboli Hardly Ever Worn It je jako eBay, ale zaměřuje se pouze na nové nebo sotva nošené high-end kousky. Princip je ale podobný – prodejce a prodejkyně tam můžeš sledovat a na zboží můžeš buď přihazovat, nebo ho koupíš hned. U nákupů můžeš také využít VIP službu, v rámci které Hewi. vyřídí vše za tebe, a ty tedy vůbec nemusíš s prodejci a prodejkyněmi komunikovat. To určitě potěší všechny introvertní osoby.  
 
Na Hewi. může prodávat i nakupovat každý. A když budeš mít štěstí, narazíš třeba i na kousky, které do obchodu věnovaly supermodelky Bella a Gigi Hadid, Kate Moss nebo Paloma Elsesser.
 
A jaké značky zde najdeš? Snad všechny, které tě jen napadnou. Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Chanel, Burberry, Gucci, Praha, Fendi, Hermès… Seznam je to opravdu dlouhý. A ano, i na Hewi. samozřejmě můžeš nakupovat z Česka. Kup si Gucci GG Mamront Red Matelasse Small Shoulder Bag v super stavu za 23 tisíc korun a ušetři. Za novou bys totiž zaplatil*a kolem 54 tisíc korun.

Hewi
Zdroj: Refresher/Hewi

Sign of the Times

Obchod Sign of the Times vznikl už před více než 45 lety v západním Londýně. Původně v něm svoje designérské kousky prodávaly pouze celebrity, což přispělo k tomu, že se z něj stal vintage obchod s vynikající pověstí a stylovým výběrem kousků. Dnes už má obchod i svoje webové stránky, na kterých najdeš až 5 000 výběrovek a každý den jsou přidávány nové a nové.
 
Na Sign of the Times můžeš narazit snad na všechny značky, které jen existují. Od tradičních módních domů, jako jsou Gucci, Chanel, Louis Vuitton a Prada, až po ty současné jako Ganni, Rejina Pyo nebo The Row.
 
Ceny jsou budget-friendly, například populární Prada Re-edition 2005 Re-nylon Mini Bag tu pořídíš za necelých 18 tisíc korun, kdežto na webu módního domu za ni zaplatíš 26 tisíc korun. A to už je pořádná úspora. Sign of the Times samozřejmě posílá i do Česka, tak neváhej a nakupuj.

Sign of the Times
Zdroj: Refresher/Sign of the Times

Skříň Shop nebo Luxury Bags

Pokud radši upřednostňuješ nakupování v kamenných obchodech, tak pro tebe máme dobrou zprávu. Dva takové totiž najdeš i v Praze – Skříň Shop na Revoluční 20 nebo Luxury Bags na Pařížské 11.
 
O Skříň Shopu jsme psali už v našem výběru nejlepších second handů v Praze. „Specializujeme se pouze na luxusní značky a vždy, když se mě někdo ptá, co by k nám mohl přinést na prodej, tak mu říkám od Max Mary výše. Máme tu značky jako Louis Vuitton, Dior, Prada, Burberry nebo i tu zmíněnou Max Mara, která je o něco levnější,“ řekla nám tehdy majitelka obchodu.
 
Nové zboží ve Skříni doplňují skoro každý den. Přijímají ho od zákazníků a zákaznic nebo jej nakupují v zahraničí. Co se cenové relace týče, tu je těžké přiblížit. Některé kousky koupíš za tři tisíce a jiné zase za statisíce. Záleží na tom, jaký kousek tě zaujme a od jakého brandu bude.

second hand
Zdroj: REFRESHER/Lucie Kotvalová


Co se týče Luxury Bags, to už je taková stálice na českém trhu. Vznikl jako půjčovna luxusních kabelek, a to už v roce 2007, kdy v Česku nic podobného neexistovalo. Prošel si několika změnami, několikrát se přestěhoval a dnes už ho najdeš přímo v Pařížské.
 
Luxury Bags už navíc kabelky pouze nepůjčuje, ale také prodává. A nejen kabelky. V jeho nabídce najdeš také boty, oblečení, šperky, doplňky… prostě vše, co tě jen napadne. A také od všech značek, které ti jen vyvstanou na mysli. To vše za krásné ceny. Třeba populární Neverfull MM Monogram od Louis Vuitton tam koupíš „jen“ za necelých 36 tisíc, kdežto za novou bys musel*a zaplatit o nějakou tu tisícovku navíc.

Vše si také můžeš prohlédnout, ohmatat, a tak se nemusíš bát, že bys kupoval*a zajíce v pytli.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Luxury Bags Prague (@luxurybagsprague)

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse