Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2023 18:25
Čas čtení 0:35
Karolína Fejtová

Kanye West a Bianca Censori si dávají pauzu. „Vztah s rapperem si na ní vybral daň,“ tvrdí zdroj

Kanye West a Bianca Censori si dávají pauzu. „Vztah s rapperem si na ní vybral daň,“ tvrdí zdroj
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Pauza přišla jen měsíc poté, co pár uzavřel oficiální sňatek.

Podle všeho si pár dal pauzu poté, co se Bianca začátkem tohoto týdne sešla se svými blízkými v Austrálii. „Její přátelé jí dali přesně vědět, jak se cítí, a řekli jí, že se musí ku*va probudit,“ cituje Complex jednoho ze zasvěcených.

Doporučeno
Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj 8. října 2023 13:35

Na Biance Censori si vztah prý „trochu vybral svou daň, protože má každý z nich svůj názor“. Pár údajně žije odděleně už od poloviny října. „Je velmi obtížné být v jeho blízkosti a pracovat pro něj a Bianca byla jedním z nejtrpělivějších lidí, kteří s ním kdy jednali,“ uvedl zdroj.

Její blízcí o volbě uzavřít s Westem oficiální sňatek pochybují. „Její rodina nikdy nebyla Yeovým fanouškem a její blízcí se ptali, zda byla svatba s ním správným rozhodnutím,“ řekl zdroj. Dodal, že se Bianca s Kanyem možná smíří kvůli vydání jeho dalšího alba. Pár v prosinci 2022 uzavřel neoficiální sňatek, letos se dle serveru Page Six vzal oficiálně.

Domů
Sdílet
Diskuse