Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Nejhorší hry a propadáky roku 2023. Tyto hry jsou velkým zklamáním, je mezi nimi i jedna česká
Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš jednu z nejlepších českých her Kingdom Come: Deliverance? KVÍZ: Jak dobře znáš jednu z nejlepších českých her Kingdom Come: Deliverance? 5. října 2023 v 8:30

Redfall

(uživatelské skóre – 3,5/10)

redfall
Zdroj: Arkane Studios/propagační materiál

Upírská střílečka Redfall je jednou z těch her, které ukazují, že ani silný tým zkušených tvůrců ještě nemusí být zárukou kvality. Tvůrci z cenami ověnčeného studia Arkane se v minulosti postarali o opravdové skvosty, ať už šlo o sérii Dishonored, Prey, nebo Deathloop. Tentokrát však přišli s absolutně nedotaženým titulem, který radši neměl nikdy spatřit světlo světa.

Pomyslný kůl do srdce této zoufalé upířiny vrazil ubohý technický stav, repetitivní náplně misí, stupidní umělá inteligence, nezáživní bossové, odfláknuté mapy a herní prostředí… a takto lze pokračovat dál. Z vyjmenovaných problémů je však asi patrné, že šlo o pořádný průšvih. Majitelé PS5 mohou být vděční za to, že Microsoft po akvizici Bethesdy vývoj na tuto platformu zatrhl.  

Doporučeno
KVÍZ: Kontroverzní série GTA změnila herní svět. Jak dobře ji znáš? KVÍZ: Kontroverzní série GTA změnila herní svět. Jak dobře ji znáš? 27. září 2023 v 8:30

Call Of Duty: Modern Warfare 3

(uživatelské skóre – 1,8/10)

call of duty mw3
Zdroj: REFRESHER/Ondřej Jarůšek

Byly doby, kdy se člověk na průchod kampaně Call of Duty těšil. Byly doby, kdy slavné mise jako No Russian nebo Loose Ends patřily ke špičce na poli stříleček. To už ale neplatí a poslední díl této letité střílečky je důkazem toho, že sérii by prospěla minimálně roční pauza, pokud jí chtějí tvůrci vrátit zašlou slávu.

Doporučeno
Nové Call of Duty: Modern Warfare III střílí slepýma. Extrémně krátká kampaň je bída a velké zklamání Nové Call of Duty: Modern Warfare III střílí slepýma. Extrémně krátká kampaň je bída a velké zklamání 7. listopadu 2023 v 14:36

Letošní díl se autoři pokusili ozvláštnit otevřenými misemi, jejichž provedení je však zcela nenápadité a místy až vyloženě otravné. Jedná se o repetitivní úkoly typu zneškodni tři bomby, znič tři vrtulníky nebo hackni tři telefony. A hádej, co se stane, když tě nepřátelé zabijí u toho posledního. Začínáš znovu. 

Kampaň nabízí i několik tradičních lineárních misí, ty ale nejsou o nic lepší a výslednou kvalitu tak nezachraňují. Nemluvě o žalostné umělé inteligenci nebo nezáživnému příběhu s neuspokojivým vyústěním. Naše podrobné dojmy z kampaně si můžeš přečíst zde, pokud však máš v oblibě FPS s propracovanou kampaní, radíme se novému Modern Warfare 3 vyhnout obloukem.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse