Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2023 7:00
Čas čtení 2:01
Marek Pros

Nejnebezpečnější česká města podle turistů: Překvapí tě, kde se cizinci u nás nejvíc bojí

Nejnebezpečnější česká města podle turistů: Překvapí tě, kde se cizinci u nás nejvíc bojí
Zdroj: TASR / POLICIE ČR
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Podle cestovatelského žebříčku jsme na tom lépe než Polsko, Nizozemsko nebo Katar.

Web Travel Safe sestavuje celosvětové žebříčky bezpečnosti pro cestovatele a cestovatelky. Pokud se chystáš do zahraničí, raději se podívej, kterým městům a oblastem se vyhnout. Na svých stránkách rozlišuje tři úrovně bezpeční –⁠ červená barva znamená nejnebezpečnější zemi nebo město, oranžová pak střední míru rizika a zelená nízkou.

Doporučeno
Nejhorší česká jídla podle turistů: Co označili jako největší humus? Nejhorší česká jídla podle turistů: Co označili jako největší humus? 10. listopadu 2023 7:02

Jak si na tom tedy stojí Česko? Nacházíme se naštěstí v „zelené zóně“ (88 bodů ze 100), to ale neznamená, že by lidi nezamykali dveře a neděly se tu žádné nezákonné věci.

Podívej se na sedm největších tuzemských měst, jak jsou na tom s kriminalitou a vnímáním zahraničních turistů a turistek a co se tam děje za přestupky. 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse