Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2023 7:02
Čas čtení 1:54
Radim Šlechta

Nejhorší česká jídla podle turistů: Co označili jako největší humus?

Nejhorší česká jídla podle turistů: Co označili jako největší humus?
Zdroj: Wiki Commons/Maciarka/volně k užití
NEWS GASTRONOMIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Sbíhají se ti sliny, nebo se bez těchto pokrmů s klidem obejdeš?

Pro někoho lahůdky, pro jiného vrchol odpornosti. Uživatelé a uživatelky prestižního serveru TasteAtlas tentokrát seřadili nejhorší česká jídla. V žebříčku se objevily tradiční zabijačkové pochoutky, traumata ze školních jídelen i hospodská klasika. Všechny nejhorší pokrmy najdeš níže.

Hodnocení serveru se zakládá na hodnocení jeho uživatelek a uživatelů. Administrační tým TasteAtlasu přitom dává pozor na hodnocení botů a „lokálních patriotů“. Tedy těch, kteří se nekriticky snaží propagovat národní potraviny, aby vzbudili hrdost a zvědavost ostatních uživatelů a uživatelek.

10. místo

Nejlepší z nejhorších jídel je podle uživatelstva serveru TasteAtlas „máslová pomazánka“. Ty ji ale pravděpodobně budeš znát spíš pod názvem pomazánkové máslo.

pomazánkové máslo
Zdroj: Wiki Commons/Matěj Baťha/volně k užití

9. místo

Deváté místo na žebříčku zabrala pevná součást každé správné čtvrté cenové, kaťák. Katův šleh a jeho různé variace jsou u nás sice velmi populární, lidé ze zahraničí ho ale tak jako my očividně nedocení.

katův šleh
Zdroj: Tesco/propagační materiál
Doporučeno
Toto jsou nejlepší česká jídla podle jedlíků ze zahraničí. Nechybí smažák, svíčková ani párek v rohlíku Toto jsou nejlepší česká jídla podle jedlíků ze zahraničí. Nechybí smažák, svíčková ani párek v rohlíku 11. října 2023 7:44
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse