Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Coca-Cola.
15. prosince 2023 14:00
Čas čtení 2:13
Sponzorovaný obsah

Podívej se za polární kruh! Vánoční kamionová Coca-Cola roadshow veze vánoční kouzlo do českých měst. Spojila se s ní i Chili Ta

Podívej se za polární kruh! Vánoční kamionová Coca-Cola roadshow veze vánoční kouzlo do českých měst. Spojila se s ní i Chili Ta
Zdroj: Coca Cola
KULTURA
Uložit Uložené

Chceš se letos cítit jako Santa? Splnit si sen a vidět jeho vesničku v Laponsku? Pak nesmíš propásnout vánoční kamionovou roadshow Coca-Cola.

Ikonický truck, který září stovkami žárovek a nepřehlédnutelně červenou barvou, letos zastaví ve 25 českých městech a pokračovat bude i na Slovensko. My jsme byli u toho a víme, co pro tebe Santa chystá i která influencerka se s akcí spojila…

Vánoční kamion Coca-Cola odstartoval svoji velkolepou show na konci listopadu v Ostravě a poslední zastávku má 20. prosince v Javorníku. Jestli se vydá i do tvého města, zjistíš zde na mapě. Akce začíná vždy v 16 hodin a určitě se vyplatí stihnout začátek. Příjezd kamionu tě totiž ohromí. Svítí tak, že je vidět málem i z letadla, a okolo něj tancují opravdoví elfové. Při pohledu na ně znovu uvěříš, že pohádky jsou skutečné.

Následuje okamžik napětí, kdy moderátor s publikem přivolávají Santu Clause, jako by byl rocková hvězda. Pak se konečně kamion za potlesku davu otevírá a Santa radostně mává příchozím. Malí i velcí mu šeptají svá tajná přání. Spousta návštěvníků si také přichází pro jedno z nejoriginálnějších vánočních selfies – fotkou nebo videem se Santou přímo u jeho krbu se blýskneš na instagramu i TikToku.

S kamionovou Coca-Cola roadshow se spojila také kuchařka a influencerka Chili Ta. Přímo pro kamion vytvořila speciální sadu hotdogů v americko-asijském stylu. Okořenila je vlastní signature čili pastou, která tě zahřeje i v tom největším mrazu. Tak neváhej ochutnat, jedná se totiž o nevšední gurmánský zážitek, který skvěle doplňuje horké alko i nealko nápoje. Navíc tím, že si pochutnáš, pomůžeš také dobré věci.

coca cola
Zdroj: Coca Cola

Vánoční kamion Coca-Cola totiž přiváží krásné poselství. Santa už na rozdávání radosti nechce být sám, a tak vzkazuje, že svět potřebuje více Santů. Tím myslí lidi s laskavým srdcem, kteří konají drobné dobré skutky každý den. Jsou to totiž právě malé detaily, které mají sílu společně proměnit svět v lepší místo. Návštěva kamionu nabízí ideální příležitost zahrát si na Santu a najít v sobě jiskru soucitu. Coca-Cola se letos opět spojila s Českým červeným křížem a veškerý výtěžek z prodeje vánočního občerstvení daruje agentuře domácí ošetřovatelské péče Alice. Jak vybraná částka pomalu a jistě roste, pokaždé se zatajeným dechem sledujeme na LED obrazovce přímo na kamionu. Pokud se všichni spojíme, určitě překoná cílovou sumu 1 000 000 korun ještě před poslední zastávkou! 

Tím ale zážitky zdaleka nekončí. Moderní technologie totiž pronikly až za polární kruh, a tak Santa vlastní třeba Meta Quest brýle s virtuální realitou. Skrze ně tě nechá nahlédnout do svého domova v Laponsku. Dále si můžeš vyzkoušet Santův kvíz nebo si zapózovat ve fotokoutku. Zábavnou akcí navíc provází moderátor a pomáhají mu veselí elfové. Hraje hudba a zpívají se koledy, takže sváteční nálada se zaručeně přenese na každého návštěvníka.

coca cola
Zdroj: Coca Cola

Setkání se Santou a návštěva kamionu jsou nezapomenutelným a kouzelným zážitkem. Mnoho z vás možná zjistí, že si ho chce zopakovat a Santu navštívit v jeho finské vesničce osobně. Coca-Cola ti to může splnit! Právě nyní totiž rozdává kouzelné výhry. Stačí naskenovat QR kód, který nalezneš na obalech nápojů Coca-Cola, stáhnout si do mobilu Coke aplikaci a následně sbírat kódy, které najdeš pod víčky, a tak se zapojit do losování. Šťastlivci se vypraví na romantický výlet do Laponska nebo si uvaří luxusní menu pod vedením vítěze soutěže MasterChef Romana Staši přímo ve vlastní kuchyni. K tomu se každý den hraje o další vánoční výhry s logem Coca-Cola.

Tak neváhej, vyrazte do města na romantickou procházku ve dvou nebo pozvi přátele a užij si večer s vánočním kamionem Coca-Cola!

Domů
Sdílet
Diskuse