Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
29. prosince 2023 9:53
Čas čtení 0:41
Ondřej Mrázek

Na Netflix dorazil nejočekávanější seriál konce roku. Prequel Papírového domu bude chtít vidět každý

Na Netflix dorazil nejočekávanější seriál konce roku. Prequel Papírového domu bude chtít vidět každý
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Spin-off Papírového domu (La casa de papel) Berlín zavede diváky do zlaté éry slavného lupiče.

Rok 2023 už to má sice za pár, streamovací gigant Netflix ale přece jen ještě stihl v samotném závěru roku uvést jeden ze svých nejočekávanějších hitů. Berlín, prequel ikonického španělského seriálu La casa de papel neboli Papírový dům, čerstvě dorazil na stream.

Doporučeno
Netflix během svátků ovládl „film“, který nemá žádný příběh. Vychutnat si ho můžeš v nejvyšší kvalitě Netflix během svátků ovládl „film“, který nemá žádný příběh. Vychutnat si ho můžeš v nejvyšší kvalitě 26. prosince 2023 14:27

V novém seriálu se tak vrátíme desítky let zpátky do tzv. „zlaté éry“ lupiče s přezdívkou Berlín (Pedro Alonso), který cestuje Evropou a loupí, co se dá. Má samozřejmě opět vlastní tým, je taky až po uši zamilovaný a zatím netuší, co za zdrcující diagnózu ho čeká.

„Je to výlet do zlatého věku této postavy, kdy bláznivě zamilovaná loupila po Evropě,“ řekl k seriálu jeho tvůrce Álex Pina. V podstatě jde o seriál plný „zločinů bílých límečků“, napětí, cestování, romantiky, a hlavně humoru. „To je na tom nejpřekvapivější, míra komedie. Hodně lidí rozesmějete,“ pověděl Pina Alonsovi v diskuzi k seriálu.

Na Netflixu tak už nyní najdeš k dispozici všech osm epizod. A než se zeptáš, ano – všechny mají jak titulky, tak dabing. Trailer v originálním znění si můžeš pustit níže.

Domů
Sdílet
Diskuse