Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2024 12:59
Čas čtení 0:54
Samuel Barienčík

VIDEO: Komik si na Zlatých glóbech utahoval z Taylor Swift. Její podrážděná reakce baví internet

VIDEO: Komik si na Zlatých glóbech utahoval z Taylor Swift. Její podrážděná reakce baví internet
Zdroj: Wikimedia Commons/voľne na použitie
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Zpěvačku vtip o jejím vztahu s hvězdou NFL příliš nepobavil.

V neděli večer se konal 81. ročník předávání prestižních Zlatých glóbů, které moderoval komik Jo Koy. Ve svém úvodním monologu si udělal legraci z milostného života zpěvačky Taylor Swift. Slavnostní večer odstartoval na stanici CBS hned po zápase NFL Kansas City Chiefs proti Los Angeles Chargers.

Její současný partner Travis Kelce hraje za Kansas City. Jo Koy hovořil o neustálém fotografování světoznámé zpěvačky v NFL. Důvodem je její vztah s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem.

Doporučeno
„Taylor Swift je královna průměrnosti, kapitalistická ikona, superhrdinka.“ Zjišťovali jsme, proč je takovým fenoménem „Taylor Swift je královna průměrnosti, kapitalistická ikona, superhrdinka.“ Zjišťovali jsme, proč je takovým fenoménem 29. listopadu 2023 11:00

„Začali jsme po fotbalovém dvojzápase. Víte, jaký je velký rozdíl mezi Zlatými glóby a NFL? Na Zlatých glóbech budeme mít méně záběrů na Taylor Swift, slibuji,“ zavtipkoval Koy.

Kamera se v tu chvíli zaměřila na Taylor Swift, kterou tento vtip vůbec nepobavil a místo toho se napila svého nápoje. Lidé se její reakce okamžitě chytili a začali přidávat příspěvky na sociální síť X.

Koy však následně projevil sebereflexi a řekl, že i on si myslí, že jeho projev nebyl příliš dobrý. Na vině prý byla krátká doba na přípravu, protože mu byla nabídnuta možnost moderovat deset dní před ceremoniálem. Původně byli osloveni také Chris Rock a Ali Wong, ale oba nabídku odmítli.

Domů
Sdílet
Diskuse