Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2024 8:47
Čas čtení 0:30
Magdalena Trajerová

Na festival i v zimě! Blíží se Poezie, vole! 2024, zahraje Mucha i P/ST

Na festival i v zimě! Blíží se Poezie, vole! 2024, zahraje Mucha i P/ST
Zdroj: P/\ST Bandzone
KULTURA FESTIVALY
Uložit Uložené

Že festivaly nemusí být jen letní záležitostí, dokazuje festival Poezie, vole! 2024. Ten už na 20. ledna připravuje pestrý program složený z množství básníků, hudebníků, slam poetry nebo divadla. Speciálním hostem je kapela P/ST.

Iniciativa Poezie, vole! vydává po čtyřech letech fungování almanach, který zachycuje nejdůležitější momenty projektu. K této příležitosti pořádá literárně-hudební festival.

Připraveny jsou tři stage nabušené programem od dvou hodin odpoledne až do půlnoci. Neboj se, mrznout ale nebudeš, vše se koná uvnitř pražského Cross Clubu.

K vidění budou lokální umělci, ale i velká jména. Zatrsat si můžeš na sólovém koncertě Muchy nebo na show kapely P/ST. Slam poetry sekce se chopí Vašek z Aše, Katuna, Sufian a další. Těšit se můžeš i na filmovou tvorbu, konkrétně na promítání dokumentu Jednotka intenzivního života, který je věnován paliativní péči a ověnčen Českým lvem, Cenou české filmové kritiky a zvláštním uznáním KVIFF. Vše završí křest historicky prvního almanachu Poezie, vole

Zde si můžeš prohlédnout kompletní program. Vstupenky lze pořídit prostřednictvím sítě GoOut.

Domů
Sdílet
Diskuse