Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2024 12:13
Čas čtení 0:57
Monika Růžičková

Hvězda Clash of the Stars prozradila, s kým vším strávila noc

Hvězda Clash of the Stars prozradila, s kým vším strávila noc
Zdroj: Twitter / Wild Nicol
OSOBNOSTI CLASH OF THE STARS
Uložit Uložené

Nikola Lauberová se do povědomí veřejnosti dostala hlavně po poslední konferenci zápasnického turnaje Clash of the Stars. Nyní v rozhovoru prozradila, s kým jako luxusní společnice strávila noc.

Kontroverzi vzbudila svým činem na tiskovce Clashe, kde na svou soupeřku Lady Dee vylila exkrementy, které doma míchala v mixéru. Společně se pak obě dívky utkají v kleci na konci ledna a všichni jsou zvědaví, jak galavečer dopadne a jestli můžeme čekat nějaká další překvapení.

Doporučeno
Co se stalo s Britney? Zpěvačka si na dvacáté výročí svého nejznámějšího hitu smazala sociální sítě Co se stalo s Britney? Zpěvačka si na dvacáté výročí svého nejznámějšího hitu smazala sociální sítě 17. ledna 2024 9:19

Nikola se živí jako příležitostná herečka filmů pro dospělé, v minulosti pak pracovala i jako luxusní společnice. V pořadu Superchat se rozpovídala o své kariéře i o tom, jak je důležitá diskrétnost, když si vás zaplatí někdo známý.

Pestrá minulost 

„Jeden známý sportovec, který každého hned asi napadne. Už měl pár kauziček, hokejista. Potom jedna vdaná paní z fotomodelingu, která se zabývá i jiným oborem. To už byla taky nějaká kauzička, kdy létala videa na internetu. No a potom herci z nějakých nekonečných seriálů a tak dále,“ řekla v pořadu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Údajně se jedná o herce z Ulice a na seznamu jsou prý i lidé z politické sféry a další. Prozradila také, kolik si jako luxusní společnice vydělala: „Hodina byla za dva a půl tisíce a my jsme z toho měly polovinu. To bylo hodně málo, teď mi to dochází.“

Momentálně se především chystá na svůj nadcházející zápas. V podcastu Tělo na tělo přiznala, že zatím přípravu nehrotí, ale něco málo dělá. Se svou sokyní z filmů pro dospělé měla v minulosti spor, takže se jistě bude jednat o velmi emotivní zápas s osobním zájmem.

Domů
Sdílet
Diskuse