Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2024 15:31
Čas čtení 0:50
Monika Růžičková

Hvězda Euforie je vyšetřována kvůli napadení. K incidentu došlo v Austrálii

Hvězda Euforie je vyšetřována kvůli napadení. K incidentu došlo v Austrálii
Zdroj: Warner Bros.
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Australská policie vyšetřuje incident mezi Jacobem Elordim a producentem známého pořadu The Kyle & Jackie O Show, který se měl stát o víkendu v Sydney, kde herec momentálně tráví čas se svými přáteli.

Hvězda Saltburn a Euforie se do potyčky údajně dostala s producentem rádia KIIS FM Joshuou Foxem. 

Doporučeno
FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech 5. února 2024 11:54

Fox situaci popsal v pondělí ve svém pořadu. Údajně měl před hotelem po Elordim chtít trochu vody z vany, což byl odkaz na známou scénu z filmu Saltburn. Voda měla být pro moderátorku pořadu Jackie O k jejím narozeninám. 

Elordi požádal Foxe, aby ho přestal natáčet a smazal vzniklé záběry, pak se celá situace měla vyhrotit. „Jacob se otočil, chytl mě a přitlačil ke zdi, kde mě držel pod krkem,“ řekl Fox.

V prohlášení pro Business Insider policie Nového Jižního Walesu uvedla: „Policisté z velitelství oblasti Eastern Beaches vyšetřují případ, kdy byl před hotelem na východním předměstí Sydney údajně napaden muž.“

Herec je zpět ve své rodné zemi kvůli udílení cen Australské akademie filmového a televizního umění na Gold Coast v Queenslandu, kde byl nominován za svůj herecký výkon ve filmu Saltburn

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jacob Elordi (@jacobelordi)

Nyní se mladému Australanovi velmi daří, mimo jiné je nominovaný i na cenu Rising Star Award a na British Academy Film Awards. Těšit se můžeš na jeho nadcházející filmy Oh, Canada, Dr. Frankenstein nebo příští rok na třetí řadu Euforie.

Jeho tým se k celému incidentu zatím nevyjádřil, takže na další průběh si budeme muset počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse