Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. února 2024 11:54
Čas čtení 0:43
Monika Růžičková

FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech

FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech
Zdroj: Alberto Tamargo/Getty Images for Sports Illustrated Swimsuit
OSOBNOSTI GRAMMY MEGAN FOX
Uložit Uložené

Megan Fox se odvážných outfitů nikdy nebála, tentokrát vynesla minišaty z kovové síťoviny.

Ačkoliv je Megan herečka, hudební předávání cen pravidelně navštěvuje od doby, co tvoří pár s Machinem Gun Kellym. Letos se pak nezúčastnila samotného předávání cen, ale dorazila na GRAMMY Awards Viewing Party v neděli večer. 

Doporučeno
Grammy 2024 jsou rozdány. Taylor Swift se výhrou zapsala do historie Grammy 2024 jsou rozdány. Taylor Swift se výhrou zapsala do historie 5. února 2024 10:13

Ještě předtím, než na párty dorazila, zveřejnila na svých sociálních sítích odvážné fotografie od Jacoba Webstera a k příspěvku napsala „girl, interrupted“. Na sobě má minišaty z kovové síťoviny, pod kterými můžeš vidět snad úplně všechno. Kromě kovové síťoviny má vysoké podpatky, odvážné kalhotky a umělý piercing ve rtech.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Megan Fox (@meganfox)

Na fotkách můžeme také vidět pastelově růžové vlasy s tmavými kořínky a ruku plnou tetování, o kterých se herečka již dříve zmiňovala, ale ukázala je poprvé. Jestli jsou tetování opravdová, nebo se jedná o falešný rukáv, se mezitím stalo předmětem diskuze v komentářích. 

„Právě jsem si pořídila jedno, které se mi nelíbí a které musím přepracovat,“ uvedla Megan ke svému tetování během vystoupení v pořadu The Drew Barrymore Show. „Je to celá moje ruka, takže o nic nejde, po předělání to bude v pořádku. Ještě si to šetřím," dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse