Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2024 16:55
Čas čtení 1:07
Veronika Ábelová

Princezna Kate začala pracovat z domova, oznámil mluvčí paláce

Princezna Kate začala pracovat z domova, oznámil mluvčí paláce
Zdroj: Kirsty Wigglesworth-WPA Pool/Getty Images
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Princezna z Walesu se vrátila ke své práci na charitativním projektu pro předčasně narozené děti. Pracovat z domova má pár měsíců poté, co v lednu podstoupila operaci břicha.

Pracovní návrat Kate Middleton vyvolal spekulace o jejím pobytu v nemocnici. Mluvčí Kensingtonského paláce potvrdil magazínu Telegraph, že se princezna pomalu vrací ke svým závazkům Královského nadačního centra pro předčasně narozené děti. Centrum se snaží zlepšit životy miminek a malých dětí.

Doporučeno
Vynecháváš snídaně a provozuješ půsty? Po tomhle možná přestaneš Vynecháváš snídaně a provozuješ půsty? Po tomhle možná přestaneš 21. března 2024 12:40

Princezna Kate údajně obdržela novinky ohledně kampaně, ke kterým došlo během jejího zotavování. Kensingtonský palác také uvedl, že jí inspirovaná studie ve většině případů přinesla převážně pozitivní výsledky. Palác tyto informace poskytl kvůli konspiračním teoriím, které vznikají po dobu princezniny nepřítomnosti na veřejnosti. Ty se týkají jejího zdraví, vztahu s princem Williamem nebo aktuálního pobytu.

Internet obletěla na začátku měsíce fotka princezny Kate s jejími dětmi ke Dni matek. Příspěvek vyvolal rozruch kvůli úpravě, která byla na fotce viditelná. Kate se na platformě X pod oficiálním profilem prince a princezny z Walesu přihlásila k odpovědnosti za upravenou fotku. 

Dále se objevily fotografie Kate kousek od jejího domu v Adelaide Cottage. Mimo to se v posledních dnech na mnoha serverech vyskytla informace o porušení princezniných lékařských záznamů. K těm by údajně měly mít přístup až tři další osoby.

Doporučeno
Nejepičtější fantasy seriál současnosti se vrací s druhou řadou. Trailer slibuje totální válku Nejepičtější fantasy seriál současnosti se vrací s druhou řadou. Trailer slibuje totální válku 21. března 2024 16:03

„Jsme nesmírně hrdí na výjimečnou péči a diskrétnost, kterou se snažíme poskytovat všem našim pacientům, kteří v nás každý den vkládají důvěru. Máme zavedené systémy pro monitorování správy informací o pacientech. V případě jakéhokoli porušení budou podniknuty všechny příslušné vyšetřovací, regulační a disciplinární kroky,“ sdělil deníku The Times generální ředitel londýnské kliniky Al Russell, kde princezna Kate podstoupila operaci. 

Domů
Sdílet
Diskuse