Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2024 13:45
Čas čtení 0:31
Barbora Adamkovičová TASR

Princezna Kate promluvila poprvé po zveřejnění videa o rakovině. S Williamem poslala lidem vzkaz

Princezna Kate promluvila poprvé po zveřejnění videa o rakovině. S Williamem poslala lidem vzkaz
Zdroj: Getty Images
ZAJÍMAVOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Rakovinu princezně zjistili v lednu při operaci břicha. Zpočátku se však předpokládalo, že se o rakovinu nejedná.

Princezna Kate minulý víkend uvedla, že je nesmírně dojata podporou, které se jí dostává z celého světa. Lidé reagují na video, ve kterém promluvila o rakovině a preventivní chemoterapii. TASR o tom informuje na základě zprávy agentury AFP.

Doporučeno
Piješ kávu? Vědecký tým přišel se zásadním zjištěním, jak dva šálky denně mohou člověku pomoct Piješ kávu? Vědecký tým přišel se zásadním zjištěním, jak dva šálky denně mohou člověku pomoct 24. března 2024 14:48

„Princ i princezna jsou nesmírně dojati laskavými vzkazy od lidí ve Spojeném království, v celém Commonwealthu i po celém světě,“ uvedli Kate a William v oficiálním prohlášení. Zároveň poděkovali za pochopení jejich žádosti o respektování soukromí.

Lékaři nemoc nepředpokládali

Kate v pátek ve videozprávě oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina a podstupuje chemoterapii. Operace břicha, kterou podstoupila v lednu, byla podle jejích slov úspěšná a původně se předpokládalo, že nejde o rakovinu. Pozdější testy ji však odhalily.

Domů
Sdílet
Diskuse