Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. dubna 2024 10:12
Čas čtení 0:48
Veronika Ábelová

Kapela Krucipüsk ruší koncerty. Zpěvák Tomáš Hajíček měl vážnou nehodu na motorce

Kapela Krucipüsk ruší koncerty. Zpěvák Tomáš Hajíček měl vážnou nehodu na motorce
Zdroj: Wiki Commons/Zdeněk Pergl/volně k utiží
HUDBA ČESKÁ HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Fanoušky a fanynky kapely Krucipüsk zasáhla nepříjemná zpráva. Zpěvák Tomáš Hajíček měl 15. dubna nehodu na motorce a momentálně je stále ve vážném stavu. Kapela to oznámila na svém Facebooku.

Kapela Krucipüsk, žánrově zaměřená na rock a trash metal, vznikla v roce 1990 v Liberci. Aktuální sestava se skládá z Tomáše Hajíčka (zpěv), Davida Pavlíka (kytara, zpěv), Josefa Křečka (basa, zpěv) a Tomáše Hajíčka mladšího (bicí). Krucipüsk jede momentálně jarní turné s kapelou HEJTMAN s názvem HovnoZle TOUR 2024, které nedávno přerušila nepříjemná událost.

Doporučeno
Tohle je šest nejkontroverznějších filmů všech dob Tohle je šest nejkontroverznějších filmů všech dob 16. dubna 2024 7:26

V pondělí 15. dubna měl vážnou nehodu na motorce frontman kapely Tomáš Hajíček. Zpěváka museli převézt vrtulníkem do jedné z pražských nemocnic, kde podstoupil několikahodinovou operaci a stále se nachází ve vážném stavu.

„Jelikož nad ním stojej všichni svatí i pekelní, tak nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu,“ uvedla kapela v příspěvku na Facebooku. „Zatím jsme tedy pochopitelně nuceni zrušit naše veškerá vystoupení na všech akcích do konce května a podle vážnosti Tomášova stavu a průběhu rekonvalescence budeme vidět, co a jak dál,“ vyjádřil se Krucipüsk k aktuální situaci a probíhajícímu turné. 

Členové kapely poděkovali také svým fanouškům a známým za podporu a pomoc, kterou od nich dostávají. „Držte všichni pěsti, posílejte pozitivní energii, ať se co nejdříve může Tomáš vrátit zpět na pódium a zařvat HOVNOZLE!“ vzkázali fanouškům na Facebooku.

Kapela ruší koncerty minimálně do konce května a všichni doufají, že se frontmanův stav brzy zlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse