Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. dubna 2024 21:19
Čas čtení 0:57
refresher team

TRAILER: Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde ještě letos, bude mít český dabing

TRAILER: Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde ještě letos, bude mít český dabing
Zdroj: Warhorse Studios/propagační materiál
TECH NEJLEPŠÍ HRY NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Fanoušci a fanynky úspěšné hry Kingdom Come: Deliverance se pokračování dočkali po šesti letech.

Kingdom Come: Deliverance II vyjde na PlayStation 5 a Xbox Series S|X a digitálně na PC v průběhu letošního roku. Bude mít nejen české rozhraní, ale i český dabing. Na hře pracuje 250 lidí.

Doporučeno
Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film 18. dubna 2024 1:41

„Jste Jindřich ze Skalice – obyčejný muž, který dělá neobyčejné věci – zapletený do strhujícího příběhu pomsty, zrady a objevování, který se vydává na epickou cestu ‚od skromné kovářské kovárny až ke královskému dvoru‘ a hledá smysl života v tomto krásném, ale krutém středověkém světě. Od rušných městských ulic až po bujné lesy – objevte tento otevřený svět středověké Evropy prostřednictvím nezapomenutelného dobrodružství plného akce, napětí a zázraků,“ láká popisek u traileru s českými titulky, který vznikl ve spolupráci Warhorse Studios, a internetový herní pořad Indian.

Vše se bude odehrávat na dvou mapách, tou první bude Český ráj, druhou Kutná Hora.

„Co se soubojů týče, tak nadále je kladen důraz na autentické zpracování, abychom pocítili střet ocelí a niterný boj při napínavých bitvách. K dispozici bude řada autentických zbraní a bojových stylů, které vyhoví každému hráči. Pěšky, na koni nebo skrytě se můžete specializovat na elegantní ovládání meče, brutální tupé zbraně nebo smrtící útoky z dálky. Dle slov vývojářů budou souboje přístupnější, ale nadále věrné – od elegantního šermířství po smrticí střelné zbraně, jako jsou nově přidané kuše či rané zbraně na střelný prach,“ láká na hru už zmíněný pořad.

První díl Kingdom Come: Deliverance zaujal média i hráče a hráčky po celém světě, podařilo se prodat přes šest milionů kopií. 

Domů
Sdílet
Diskuse