Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti TUI.cz
29. dubna 2024 13:30
Čas čtení 4:20
Sponzorovaný obsah

Last minute Bulharsko a Mallorca: Užij si nezapomenutelnou dovolenou s TUI

Last minute Bulharsko a Mallorca: Užij si nezapomenutelnou dovolenou s TUI
Zdroj: Zdroj foto 1: NeonShot / Shutterstock.com
KULTURA DOVOLENÁ
Uložit Uložené

S přibývajícím počtem možností, jak trávit volný čas, se čím dál tím více Čechů rozhoduje pro zájezdy do exotických destinací.

Díky nabídce od TUI, kde najdeš jak last minute Bulharsko, tak last minute Mallorcu, je možné zažít dovolenou plnou slunce, moře a nezapomenutelných zážitků za bezkonkurenční ceny. V tomto článku se podíváme na to, proč jsou tyto destinace tak oblíbené a jaké konkrétní nabídky můžeš na webu TUI najít.


Bulharsko: Slunečná dovolená pro každého

Bulharsko se svými rozmanitými plážemi a bohatou historií představuje ideální místo pro skvělou dovolenou. All inclusive Bulharsko ti nabízí neomezený přístup k místní kuchyni a nápojům, aniž by ses musel*a starat o další výdaje. Nabídka Bulharska na stránkách TUI zahrnuje širokou škálu možností. Zájezdy do Bulharska totiž můžou vypadat různě, od rodinných resortů až po klidné hotely určené pouze pro dospělé. Jednoduše, dovolená v Bulharsku je skvělou volbou pro tvůj dokonalý odpočinek.

 
Jaké jsou nejlepší hotely v Bulharsku pro rodiny s dětmi?

Bulharsko je skutečně výjimečnou destinací, zejména pokud hledáš slunečné místo s pozvolným přístupem do moře a širokou paletou možností zábavy. Tato země se stala jednou z nejoblíbenějších destinací pro rodiny s dětmi hledající ideální místo pro svou dovolenou. Díky svému příjemnému klimatu, které je během letních měsíců jako stvořené pro rodinné výlety a relaxaci na pláži, a díky písčitým plážím, které jsou jako dělané pro stavění hradů z písku a bezstarostné hraní, si Bulharsko získalo srdce mnoha rodin. Které hotely, jež nalezneš v nabídce last minute 2024 nebo super last minute, za to ale skutečně stojí?

dovolená
Zdroj: Zdroj foto 2: Anna Lurye / Shutterstock.com

 
Sol Nessebar Mare

Sol Nessebar Mare představuje skvělou volbu, a to zejména pro rodiny, které spolu s odpočinkem na pláži hledají také dobrodružství a nové zážitky. S jeho rozsáhlým aquaparkem, který nabízí tobogány a bazény pro všechny věkové kategorie, a s blízkostí historického města Nesebar, UNESCO památky plné fascinujících ruin a malebných uliček, je tento hotel ideálním místem pro kombinaci relaxace a kultury.

 
Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach, známý svou all inclusive nabídkou, je přímo stvořen pro rodiny, které si chtějí svou dovolenou užít bez zbytečných starostí. Díky široké nabídce jídla a nápojů, dětským klubům s pestrými programy a speciálně upraveným bazénům pro nejmenší poskytuje tento hotel pohodlí a zábavu pro celou rodinu. Jeho poloha v oblíbeném letovisku Sunny Beach, které je známé svým jemným zlatým pískem a čistým mořem, přidává na atraktivitě tohoto místa.


Všechny tyto hotely nabízejí prvotřídní služby, komfortní ubytování a nezapomenutelné zážitky, což je činí ideální volbou pro rodiny plánující dovolenou v Bulharsku. S tak širokou škálou možností, které dokážou uspokojit potřeby a přání každého, je zřejmé, proč se Bulharsko těší tak velké oblibě mezi rodinami s dětmi.


Mallorca: Ostrov plný kontrastů

Mallorca, největší z Baleárských ostrovů, je synonymem pro dokonalou dovolenou. Tato destinace nabízí ideální kombinaci krásných pláží, malebných horských vesnic a pulzujícího nočního života. Last minute Mallorca je šancí objevit skryté poklady ostrova za zlomek ceny. S all inclusive si pak můžeš plně vychutnat lokální gastronomii bez jakýchkoliv obav – vše zajímavé totiž ochutnáš přímo na hotelu. Mezi vyhledávané hotely patří třeba Iberostar Selection Playa de Palma, který stojí přímo u břehu moře a nabízí vše pro perfektní relaxaci.

 
Co bych měl vidět na Mallorce během jednotýdenní dovolené?

Když se řekne „dovolená Mallorca“, pravděpodobně se ti vybaví klidná dovolená u moře. Přestože Mallorca je perlou Středozemního moře, je také ostrovem, který každého návštěvníka ohromí svou rozmanitostí, krásou a množstvím zajímavých aktivit. Od zlatých pláží až po vrcholky pohoří Serra de Tramuntana, od starobylých klášterů po moderní umění, Mallorca nabízí nespočet zážitků. Pokud tady strávíš jednotýdenní dovolenou, zde je několik míst a aktivit, které by ti neměly uniknout.

dovolená
Zdroj: Zdroj foto 1: NeonShot / Shutterstock.com


Palma de Mallorca

Palma de Mallorca je místem, kde se snoubí historie s kosmopolitní atmosférou. Procházka po starém městě tě zavede k impozantní katedrále La Seu, která je mistrovským dílem gotické architektury s prvky navrženými Antonim Gaudím. Nezapomeň navštívit i královský palác Almudaina a ztratit se v labyrintu úzkých uliček plných butiků, kaváren a galerií.

 
Valldemossa

Valldemossa, obklopená hustými lesy a terasovitými zahradami, je synonymem pro klid a inspiraci. Z kláštera, kde jeden čas pobýval slavný skladatel Frédéric Chopin s George Sandovou, je nyní muzeum plné osobních předmětů a vzpomínek na tento umělecký pár. Městečko samo o sobě je skvostem, s kamennými domy a květinami zdobenými balkony, které vám vyrazí dech.

 
Serra de Tramuntana

Serra de Tramuntana je místem, kde se příroda a kultura snoubí v harmonický celek. Tohle pohoří, které bylo prohlášeno za světové dědictví UNESCO, je rájem pro turisty i cyklisty s množstvím stezek vedoucích skrze malebné vesničky i olivové háje a nabízejících úchvatné výhledy na modré moře.

Pláže Cala Mondragó a Es Trenc

Pláže Cala Mondragó a Es Trenc jsou ideálním útočištěm pro milovníky moře a slunce. Cala Mondragó, obklopená přírodním parkem, tě okouzlí svou divokou krásou a křišťálově čistou vodou. Es Trenc, s několika kilometry dlouhého pruhu jemného bílého písku, je často přirovnávána ke karibským plážím a je ideálním místem pro odpočinek a odreagování.

 
Cap de Formentor

Cap de Formentor nabízí jedny z nejvíce fotogenických scenérií na ostrově. Maják, stojící na skále vysoko nad mořem, je doslova na konci světa, kde se setkává nebeská modř s nekonečnou azurovou vodou Středozemního moře. Výhledy odtud jsou opravdu dechberoucí a stojí za to si za nimi udělat výlet.

 
Strávení týdne na Mallorce může být jako okouzlující cesta plná objevů. Každý den nabízí nové dobrodružství, ať už v podobě odhalování skrytých pláží, ochutnávání místních delikates, nebo prozkoumávání bohaté kultury a historie ostrova. Objev zájezdy na Mallorcu a uvidíš, že Mallorca je skutečně ostrovem snů, kde každý najde to své.

 
Last minute nabídka: Proč si vybrat TUI a jak najít ty nejlepší last minute zájezdy?

TUI je známé svou širokou last minute nabídkou, která zahrnuje jak last minute zájezdy, tak super last minute možnosti. Tyto zájezdy nejsou jen finančně výhodné, ale také umožňují rezervaci dovolené s minimálním předstihem. Pro last minute 2024 přichází TUI s nabídkami, které jsou ještě lákavější a dostupnější pro široké spektrum zákazníků.

 
Na webu TUI.cz najdeš snadno všechny last minute možnosti na jednom místě. Stačí vybrat sekci „last minute nabídka“ a můžeš filtrovat zájezdy podle destinace, typu ubytování či jiných preferencí. Do vyhledávání také můžeš přímo zadat „nabídka Mallorca“ nebo „dovolená Bulharsko“. Ať tak, či onak, last minute TUI představuje unikátní příležitost pro ty, kteří chtějí ušetřit, aniž by museli obětovat kvalitu služeb nebo komfort ubytování.

 
Ať už se rozhodneš pro Bulharsko, nebo u tebe zvítězí Mallorca, TUI nabízí širokou škálu možností, které splní očekávání i těch nejnáročnějších cestovatelů. S využitím jejich nabídky můžeš zažít nové věci za zlomek ceny a tvoje last minute dovolená tak bude zcela výjimečným zážitkem. Nezapomeň, že nejlepší nabídky se rychle vyprodávají, proto neváhej a rezervuj svou dovolenou již dnes na TUI.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse