Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 27. dubna 2024 16:00
Čas čtení 0:53
Anna Vondráková

Bitva mezi Britney Spears a jejím otcem končí. Údajně mu musí zaplatit miliony, sama nic nedostane

Bitva mezi Britney Spears a jejím otcem končí. Údajně mu musí zaplatit miliony, sama nic nedostane
Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin
HUDBA BRITNEY SPEARS CELEBRITY
Uložit Uložené

Po dvou letech soudních pří došlo mezi Britney Spears a jejím otcem k vzájemné dohodě. Spor však podle médií nedopadl ve prospěch slavné zpěvačky.

Již v roce 2021 soud zrušil opatrovnictví Britney Spears, které nad ní již od roku 2008 měl udělené její otec. Podle výpovědi zpěvačky šlo o velmi krutý a nepřátelský vztah, mimo jiné ji údajně nutil jet na turné proti její vůli, nasadil jí léky a nedovolil jí se vdát ani mít dítě. „Jen chci zpátky svůj život,“ připomíná CNN její slavný výrok.

Doporučeno
Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu 27. dubna 2024 9:00

Britney údajně musí platit miliony 

Spears si po svém „osvobození“ ale zcela neoddechla, soudní spory s otcem totiž pokračovaly dál. „Opatrovnictví mě zbavilo mého ženství, udělalo ze mě dítě,“ upozornila později ve své knize. Neshody mezi ní a jejím otcem se týkaly především poplatků za právní zastoupení a obvinění z nevhodného chování při vyřizování opatrovnictví. Její otec vinu stále popírá. „Jamie svou dceru velmi miluje a neúnavně se ji snaží chránit,“ uvedl jeho právník Alex Weingarten. „Chce pro Britney to nejlepší, nic jiného.“

Po nejnovější dohodě obě strany uvedly, že jsou rády že je konflikt u konce. Rozhodnutí zatím nebylo oficiálně publikováno, server TMZ však uvádí, že výsledek zná a že dopadl ve prospěch zpěvaččina otce. „Britney zuří. Ačkoliv ji její právník Mathew Rosengart ujistil že její případ je solidní, zpěvačka musí svému otci zaplatit veškeré soudní náhrady přesahující výši dvou milionů dolarů,“ píše médium.

Ani jeden z účastněných zatím výsledek jednání nepotvrdil. Vypadá to však, že Jamie Spears zažívá ohromující vítězství.

Domů
Sdílet
Diskuse