Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2024 v 12:12
Čas čtení 0:45
Ella Petrová

Chceš strávit noc v Muzeu Ferrari? Můžeš už brzy!

Chceš strávit noc v Muzeu Ferrari? Můžeš už brzy!
Zdroj: Pexels/volně k užití
TECH AIRBNB FERRARI
Uložit Uložené

Italské muzeum této luxusní automobilové značky přišlo s nezapomenutelným zážitkem. Fanoušci a fanynky v něm mohou strávit noc.

Platforma pro prázdninový pronájem Airbnb oznámila svou novou kategorii Ikony, která zahrnuje pobyty a zážitky pořádané některými světovými megahvězdami. Nyní bylo odhaleno prvních 11. Zatím mezi ně patří pobyt v Princově Purple Rain domu v Minneapolis či přespání v sídle X-Mena ve Westchesteru v New Yorku.

Doporučeno
Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě 30. dubna 2024 v 12:31

V rámci Evropy je největším lákadlem právě Muzeum Ferrari v Maranellu v Itálii. Nejen že se zúčastníš prvotřídního závodu v Emilia-Romagna s VIP vstupem po boku bývalého jezdce formule 1 Marca Geného, ale navečeříš se i v Cavallinu, kam chodíval na večeře sám Enzo Ferrari.
 
V itineráři je i soukromá prohlídka muzea, vyspíš se v posteli vyrobené ze stejné kůže jako ikonická sedadla Ferrari. Ale nejvíce vzrušující je, že tě Marc proveze po závodním okruhu Pista di Fiorano ve Ferrari 296 GTB.

Ubytování bude na Airbnb dostupné od 6. května.

Domů
Sdílet
Diskuse