Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci s obchodem Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
dnes 7. května 2024 8:00
Čas čtení 3:54
Richard Balog

V teniskách s logem Asics budeš hrát nejvyšší módní ligu. Některé koupíš i za stovku

V teniskách s logem Asics budeš hrát nejvyšší módní ligu. Některé koupíš i za stovku
MÓDA
Uložit Uložené

Pokud chceš během letošního léta držet krok s trendy, sportovní tenisky s logem legendární japonské značky by neměly chybět ve tvém šatníku.

Tenisky od legendární japonské značky Asics veřejnost dlouho vnímala „jen“ jako kvalitní běžeckou obuv. Skrytý potenciál unikátního designu a špičkových technologií objevili lidé z módního prostředí teprve před několika lety a v současnosti jde o jedny z nejvyhledávanějších siluet obuvi mezi mladými lidmi.

Společnost, která letos slaví 75. výročí, výrazně promluvila i do světa high fashion, když svůj podpis na jednotlivých modelech zanechali například dánská návrhářka Cecilie Bahnsen, Kiko Kostadinov nebo módní dům Kenzo.

Přivítej teplé počasí v novém páru svých vysněných tenisek Asics a hraj nejvyšší módní ligu.

P. S. Na vybrané modely tenisek Asics nyní můžeš uplatnit slevu ve výši 25 %.

prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Pokud hledáš limitované tenisky, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejlepší nabídky od ověřených prodejců.
Doporučeno
Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč 11. dubna 2024 10:00

Asics GEL-1130 2 459 Kč

Seznam otevíráme unisex siluetou Asics GEL-1130 ve velmi svěžím barevném schématu s bílým základem a kontrastními detaily v malachitově zelené.

Nadčasová modelová řada vzdává hold sérii GEL-1000 a vyznačuje se podobnou estetikou, jakou má typ Asics GEL-Kayano 14. Tenisky spojují tradiční materiály s panely ze syntetické kůže, aby co nejvěrněji zapadly do moderní estetiky. Díky patentovanému odpružení Gel budou tvé nohy v maximálním pohodlí i při celodenním nošení.

Jediné, na co si musíš dávat pozor, je, aby ti tvé flat white nekáplo na prodyšný síťovinový svršek. Cena je 2 459 korun včetně doručení, což považujeme za výhodný deal. K dispozici je také bílá verze s černými detaily

Asics GEL-1130
Zdroj: Queens

Asics GEL-1130 2 959 Kč

Pokud považuješ verzi výše za příliš citlivou na každodenní nošení a aktivity, ale líbí se ti silueta Asics GEL-1130, máme pro tebe tip v podobě provedení s podtitulem „Birch“.

Tenisky stojí na stejné podrážce a jsou vybaveny stejnými technologiemi, akorát svršek má odolnější překrytí ze semiše a syntetické kůže přes síťovinový základ. Díky univerzálnímu schématu tyto rakety snadno sladíš s čímkoli, co najdeš ráno jako první ve svém šatníku. Připrav si přesně 2 959 korun.

Asics GEL-1130
Zdroj: Queens

Asics GEL-1090v2 2 959 Kč

Návrhářský tým legendární japonské značky zahalil do podobného univerzálního schématu i modelovou řadu Asics GEL-1090v2, která je na módní mapě již více než 20 let.

Tenisky prošly moderní úpravou, která splňuje kritéria náročných spotřebitelů, a mají fresh vzhled se semišovými překrytími a poutky na patě. Kromě sportovních tvarů nás baví detaily, jako je vyražené logo Asics v přední části či podpis 1090v2 z vnitřní strany.

Asics GEL-1090v2
Zdroj: Queens

Asics GT-2160 3 159 Kč

Tenisky Asics GT-2160 vzdávají hold technickému designu série GT-2000. Provedení s podtitulem „Putty“ si zachovalo všechny klíčové prvky, jako je například minimalistická estetika, vlnité tvarování přední části chodidla nebo segmentovaná struktura mezipodešve a vložky s technologií GEL. Tato kombinace vytváří jako celek industriální estetiku, která se potýká s pokročilými tlumicími vlastnostmi. Metalické prvky jsou navíc jedním z klíčových trendů v obuvi.

Model Asics GT-2160 považujeme za ztělesnění moderní městské estetiky v roce 2024, který musíš vyzkoušet. Cena je 3 159 korun, což by nemělo být překážkou při koupi.

Asics GT-2160
Zdroj: Queens

Asics GT-2160 3 159 Kč

Slovy chvály nemůžeme šetřit ani v případě druhé verze modelu Asics GT-2160, který najdeš v nabídce online obchodu Queens. Návrhářský tým značky v tomto případě sáhl po výrazném světle modrém odstínu, který obepíná metalická překrytí, díky čemuž mají tenisky fresh vzhled. Cena je naprosto stejná.

Asics GT-2160
Zdroj: Queens
Doporučeno
Sneakersy, které ti investici brzy oplatí. Vybíráme top 10 Jordanů, jejichž hodnota neustále roste, a poradíme ti, jak je koupit Sneakersy, které ti investici brzy oplatí. Vybíráme top 10 Jordanů, jejichž hodnota neustále roste, a poradíme ti, jak je koupit 18. března 2024 17:00

Asics GEL-NYC 3 799 Kč

Pozornost si zaslouží i další modelová řada v produktovém portfoliu společnosti se sídlem v Kobe, a to konkrétně model Asics GEL-NYC, který koupíš v online obchodě Queens v několika sexy vyhotoveních.

Nejvíce nás však oslovila verze „Midnight Navy“, která je zahalena do tmavě modrého svršku z kombinace semiše a textilií s nepřehlédnutelnými zelenými detaily v podobě loga Asics nebo panelů v mezipodešvi. Vzhled tenisek je inspirován moderními běžeckými styly, přičemž pohodlí pod nohama zajišťuje pokročilá patentovaná technologie GEL, která je zárukou kvality.

Jedná se o skvělou městskou obuv s originálními tvary, která nabízí řadu variací při tvoření outfitů. V případě zájmu o tento kousek si připrav 3 799 korun.

Asics GEL-NYC
Zdroj: Queens

Asics GEL-Quantum 180 3 899 Kč

Od klasických siluet s podpisem Asics se na chvíli přesuneme k méně známým tvarům, jako je např. model GEL-Quantum 180.

Tenisky Asics GEL-Quantum 180 si zachovaly běžeckého ducha, přičemž pokračují ve vývoji linie s technickými komponenty a stylovými prvky z archivů společnosti. Vzhled je doplněn o řadu hranatých tvarů a panelů ze síťoviny, respektive syntetické kůže, které vytvářejí moderní estetiku. Tenisky jsou postaveny na vrstvené podrážce se 180stupňovým odpružením GEL.

Kromě minimalistického černo-bílého provedení je v produktovém portfoliu také světle hnědá varianta. Cena je 3 899 korun.

Asics GEL-Quantum 180
Zdroj: Queens

Asics GEL-NIMBUS 9 3 899 Kč

Model Asics GEL-NIMBUS 9 přišel do prodeje v roce 2007, aby se o téměř dvě dekády později vrátil s původními materiály, respektive klíčovými vlastnostmi, a ovládl ulice světových metropolí. Industriální vzhled z éry Y2K je doplněn výraznými metalickými kontrasty, přičemž pohodlí zajišťuje patentovaná technologie GEL.

Tyto futuristické tenisky jsou výstřední a nejsou levné, ale budeš je milovat. Cena je férových 3 899 korun přes Queens.

Asics GEL-NIMBUS 9
Zdroj: Queens

Asics GEL-Kayano 14 4 159 Kč

Předposlední model s logem japonské sportovní ikony Asics má označení GEL-Kayano 14 podle jména svého tvůrce a i v tomto případě jde o běžeckou siluetu tenisek. Návrháři zvolili atraktivní světle hnědé barevné schéma v kombinaci s bílým, které ocení zejména milovníci univerzálních kousků.

Tenisky jsou k dispozici také v tmavě hnědé verzi. Cena v obou případech je rovných 4 159 korun včetně doručení. Po kterém typu sáhneš ty?

Asics GEL-Kayano 14
Zdroj: Queens

Asics GEL-Teremoa 5 999 Kč

Volnost a flexibilita pohybu jsou hlavními prvky futuristických tenisek Asics GEL-Teremoa z kolekce Asics Novalis.

Obuv je vybavena novou strukturou technologie GEL, která je doplněna o odpružení FF BLAST™ Plus pro energické tlumení nárazů pod chodidlem. Model obsahuje také jednotku zavinovací podrážky a jednotku TRUSSTIC™ v patě pro pokročilou stabilitu. Přímo úměrná těmto parametrům a použitým materiálům je také cena tenisek, která činí rovných 5 999 korun. 

Asics GEL-Teremoa
Zdroj: Queens
prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Doporučeno
Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny 2. května 2024 15:30
Domů
Sdílet
Diskuse