Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2024 v 17:42
Čas čtení 1:01
Ella Petrová

TikTok ovládl nový pár. Tato jména si zapamatuj, budou z nich hvězdy

TikTok ovládl nový pár. Tato jména si zapamatuj, budou z nich hvězdy
Zdroj: Netflix
HUDBA HUDBA TIKTOK
Uložit Uložené

Zpěvák a jihokorejská DJka jsou oficiálně spolu.

Jmenují se Arón Piper a Peggy Gou a jejich jména si dobře zapamatuj. Brzo o nich totiž bude nejspíš mluvit celý svět. Nový pár byl spatřen na afterparty Grand Prix Monaka. Gou tam hrála a Piper se objevil po jejím boku, dokonce si vyměnili i několik polibků.

Doporučeno
Sophie Turner promluvila o bulimii. Pomohlo jí mateřství, kvůli rozvodu s ní ale znovu bojuje Sophie Turner promluvila o bulimii. Pomohlo jí mateřství, kvůli rozvodu s ní ale znovu bojuje 27. května 2024 v 18:59

Arón Piper je nejen zpěvák, ale i herec. Proslavil se rolí ve filmu 15 let a jeden den a také ztvárněním hlavní role ve španělském seriálu Elita. Mezi jeho nejznámější skladby patří Cu4tro, Nieve či Seratonina. V roce 2022 měl první tour po světě a vystoupil i v pražském Lucerna Music Baru. Téhož roku byl spojován s Duou Lipou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Peggy Gou 구 (@peggygou_)

 
Peggy Gou, vlastním jménem Kim Min-ji, je pro změnu známá jihokorejská DJka, zpěvačka a skladatelka. Vydala sedm EP, před pěti lety založila vlastní nahrávací společnost Gudu Records a za pár dní, přesně 7. června, by mělo vyjít její debutové album s názvem I Hear You.


„Vlastně to dává naprostý smysl. Oba žijí v klubu,“ takto okomentoval nový pár jeden z fanoušků na TikToku.

Každopádně tito dva v posledních dnech sociální síť pro mladé zcela ovládli, a pakliže se jejich kariéry budou dále ubírat strmě vzhůru jako doposud, je dost dobře možné, že o nich brzo ještě hodně uslyšíme.

Domů
Sdílet
Diskuse