Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2024 v 18:59
Čas čtení 1:32
Ella Petrová

Sophie Turner promluvila o bulimii. Pomohlo jí mateřství, kvůli rozvodu s ní ale znovu bojuje

Sophie Turner promluvila o bulimii. Pomohlo jí mateřství, kvůli rozvodu s ní ale znovu bojuje
Zdroj: Getty Images/Bruce Glikas/WireImage
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI SOPHIE TURNER ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Stres je největší zabiják. O tom ví své i hvězda seriálu Hra o trůny, která si právě prochází těžkým rozvodem se zpěvákem Joem Jonasem. Svěřila se, že se jí kvůli tomu bulimie začala vracet.

Osmadvacetiletá herečka měla bulimii už před narozením prvního dítěte. Těhotenství jí však pomohlo. Dceru Willu herečka čekala, když jí bylo pouhých 24 let, a zpočátku si ani nebyla jistá, jestli se tak brzy chce stát matkou. „Pak se ale něco změnilo. Věděla jsem, že si ji musím nechat,“ řekla o své dceři časopisu Vogue.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá 24. května 2024 v 8:10

Hvězda seriálu Hra o trůny se o poruše příjmu potravy svěřila i v minulosti, nyní prozradila, že mateřství vše změnilo a mít děti bylo vůbec to nejlepší pro její vztah k vlastnímu tělu. „Pamatuji si, že poté, co jsem měla dítě, se mě má terapeutka zeptala, jak se cítím. Samozřejmě jsem řekla: ,No, z prsou mi vytéká mléko a už měsíc krvácím.‘ Pak mi připomněla, jak úžasné je, že tohle naše těla dokážou, a jak důležité je vložit do těla všechny živiny, aby to dokázalo. Zní to velmi jednoduše, ale takhle já jsem nikdy nepřemýšlela,“ řekla.
 
Díky tomu se jí povedlo s poruchou příjmu potravy pracovat, teď se však její problém navrátil tím, že zažívá nepříjemné chvíle kvůli rozvodu. „Bylo to pár nejhorších dnů mého života,“ popsala herečka dobu, kdy se s ní zpěvák Joe Jonas rozešel a požádal o rozvod, což bylo v září loňského roku.
 
Pár se rozešel po čtyřech letech společného soužití a všechny to velice zaskočilo. V bulvárních médiích se tehdy ještě k tomu množily fámy, že se Turner vyhýbá mateřské odpovědnosti, zatímco Jonas je na děti sám. Jednalo se však o to, že herečka musela zůstat v zahraničí kvůli natáčení filmu. „Velice mě to bolelo, trápím se kvůli každému kroku, který jako matka udělám. Pořád si musím říkat: ,Nic z toho není pravda. Jsi dobrá máma, nikdy jsi nebyla žádná pařmenka.‘ “

Doporučeno
S princeznou Kate to nevypadá dobře. Během léčby nastaly komplikace S princeznou Kate to nevypadá dobře. Během léčby nastaly komplikace 24. května 2024 v 9:56

Herečka řekla, že všechno, co dělá, dělá pro své děti. Několikrát během rozvodu prý měla pocit, že to nezvládne. Sílu pro své děti najde ale vždy. Šílenství, které rozvod provázelo, se naštěstí uklidnilo a nyní je vše mnohem lepší. „Věřím, že vše vyřešíme. Joe je skvělý otec našich dětí, a to je vše, co si můžu přát,“ doplnila.
 
A co by si herečka přála ze všeho nejvíc? „Mým snem je mít velké Vánoce, kde budou mé dcery mít svého otce, celou Joeovu stranu rodiny, prarodiče. Nezajímá mě nic jiného, jen chci, aby se naše holky cítily milované a aby tam měly všechny své blízké,“ řekla Turner.

Sophie Turner, Joe Jonas
Zdroj: Getty Images/Bruce Glikas/WireImage
Domů
Sdílet
Diskuse