Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
24. května 2024 9:56
Čas čtení 0:41
Ella Petrová

S princeznou Kate to nevypadá dobře. Během léčby nastaly komplikace

S princeznou Kate to nevypadá dobře. Během léčby nastaly komplikace
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Zdravotní stav princezny z Walesu je každodenním tématem. Již několik měsíců bojuje s rakovinou, a tak o ni všichni mají bezpochyby strach. Nyní vyšlo na povrch, že léčba neprobíhá tak, jak by měla, a princezna trpí vedlejšími účinky chemoterapie.

Tato prohlášení poskytl britským bulvárním médiím anonymní zdroj blízký budoucímu královskému páru. Svěřil se, že nálada v paláci je pochmurná, jelikož průběh léčby se nevyvíjí úplně nejlépe. „Kate a William si za zdmi paláce procházejí peklem,“ uvedl nejmenovaný zdroj.

Doporučeno
Když žena ošetřuje ženu, snižuje se pravděpodobnost, že zemře. Proč tomu tak je? Když žena ošetřuje ženu, snižuje se pravděpodobnost, že zemře. Proč tomu tak je? 1. května 2024 16:02

„Potýká se s brutálními vedlejšími účinky chemoterapií. Proto se nechce ukazovat na veřejnosti. Je neustále vyčerpaná a je jí nevolno,“ dodal zdroj ke stavu Kate. Tyto příznaky jsou však prý obvyklé. Léky také mohou zapříčinit vypadávání vlasů.
 
Oficiální informace se snaží palác držet pod pokličkou a nechce vyvolávat paniku. Důležité je také pro prince s princeznou nestresovat své tři děti – George, Charlotte a Louise. Jim říkají naprosté minimum, aby se o svou maminku nemusely strachovat.
 

Princezná z Walesu, Princezná Kate
Zdroj: IG/@theroyalfamily


Princeznu Kate tedy nejspíše v blízké době neuvidíme, přestože se původně měla na veřejných vystoupeních objevit již v červnu. Nejdůležitější je, aby se z nemoci plně vyléčila a až pak se věnovala pracovním povinnostem. Karel III., který též nezažívá nejlepší okamžiky svého života, jelikož i jemu našli lékaři rakovinu, je na tom pravděpodobně lépe, částečně se totiž vrátil k veřejným vystoupením. 

Zpět
Sdílet
Diskuse