Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2024 v 9:30
Čas čtení 3:25
Richard Balog

Odhalené bradavky Belly Hadid nebo elegantní Selena Gomez. Tohle jsou top outfity z filmového festivalu v Cannes

Odhalené bradavky Belly Hadid nebo elegantní Selena Gomez. Tohle jsou top outfity z filmového festivalu v Cannes
MÓDA BELLA HADID CELEBRITY MÓDA SELENA GOMEZ
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

77. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes přinesl skvělé filmy a nezapomenutelné modely.

Festival de Cannes je jednou z nejsledovanějších filmových a módních událostí roku. Atmosféru francouzské Riviéry si každý rok přijíždí užít řada známých osobností včetně herců, hereček, modelek, sportovců a umělců.

Nejinak tomu bylo i letos v květnu, kdy na jih Francie přijely hvězdy jako Demi Moore, Selena Gomez, Bella Hadid, Bella Thorne, Izabel Goulart, Naomi Campbell, Elsa Hosk, Joe Alwyn, Nick Jonas a rapper Tyga.

Podívejte se na top outfity z červeného koberce i magických ulic Cannes. 77. ročník patřil k těm nejlepším a bylo opravdu těžké vybrat omezený počet looků.

Jestli tě baví naše články o trendech, teniskách, outfitech celebrit nebo naše pravidelné reporty o módě v ulicích, staň se členem klubu našich předplatitelů REFRESHER+. Získáš přístup ke všem článkům bez omezení a podpoříš práci jednoho z mála nezávislých českých médií.
Doporučeno
Svatba dnes vyjde na statisíce. Klidně se můžete vzít v kostýmech a ve vysoké trávě, říká svatební koordinátorka Svatba dnes vyjde na statisíce. Klidně se můžete vzít v kostýmech a ve vysoké trávě, říká svatební koordinátorka 28. května 2024 v 14:00

Bella Hadid

Seznam otevíráme pohledem na modelku Bellu Hadid, jednu z pravidelných účastnic festivalu v Cannes, která tu letos předvedla několik působivých modelů. Nejvíce na sebe upozornila v odvážných průsvitných šatech z kolekce podzim/zima 2024 módního domu Saint Laurent, kterými úplně odhalila horní část těla. Hnědý model z jemné látky s volánky a uzly jí však dokonale sedl.

Bella Hadid, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Scott A. Garfitt/Invision/AP

Bella Hadid vypadá božsky téměř ve všem, co si oblékne. Ať už jde o honosné šaty, nebo o tepláky. V Cannes zazářila zejména na červeném koberci. Na fotografii níže má na sobě elegantní černou róbu z ateliéru Versace, která sice neodhaluje tolik jako model s podpisem Saint Laurent, ale modelka vypadá nádherně – částečně i díky svému úsměvu. Který z těchto modelů podle tebe sedmadvacetileté modelingové hvězdě sluší víc?

Bella Hadid, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Daniel Cole/Invision/AP

Demi Moore

Demi Moore má i ve svých 61 letech sex-appealu na rozdávání. Herečka, kterou můžeš znát například z filmů Duch či Striptýz, všechny ohromila v šatech Loewe z bílého hedvábného žerzeje s křišťálovým lemováním, rozparkem a odhalenými zády. Moore vypadala jako řecká bohyně a celý svůj vzhled doplnila luxusními šperky a skvělým líčením.

Demi Moore, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Vianney Le Caer/Invision/AP
Doporučeno
„Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra „Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra 27. května 2024 v 9:30

Naomi Campbell

Každá žena by chtěla v 54 letech vypadat tak dobře jako Naomi Campbell. Londýnská rodačka, která se na vrcholu modelingového průmyslu pohybuje už více než 30 let, nás ohromila během galavečera Women in Cinema.

Hvězda přehlídkového mola zvolila odvážné šaty z kolekce podzim/zima 2024 od madridské značky Loewe. Jemná zelená barva v kombinaci s asymetrickými liniemi, měkkou látkou a kontrastním černým páskem se zlatou sponou vypadala fantasticky. O styling se postaral Law Roach.

Naomi Campbell, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Daniele Venturelli/Getty Images for Red Sea International Film Festival

Sienna Miller

Slovy chvály nemůžeme šetřit ani v případě Sienny Miller. Plavovlasá herečka na Azurovém pobřeží ukázala několik fresh modelů, ze kterých jsme jako nejlepší vybrali tento od Schiaparelli. Pod tvídové sako v neutrální barvě si Sienna neoblékla nic a doplnila ho tmavými džíny s kontrastním prošíváním a zlatými botami. Výsledkem je zároveň sexy smart i casual look, od kterého jsme nemohli odtrhnout oči.

Sienna Miller, Cannes Film Festival 2024, Schiaparelli
Zdroj: Samir Hussein/WireImage

Carla Bruni

Na červeném koberci v Cannes zazářila také Carla Bruni, která zvolila dlouhé metalické šaty s odhaleným dekoltem. Atraktivní klasický vzhled podtrhla luxusními šperky a uvolněným stylingem, který bývalé první dámě Francie lichotil.

Carla Bruni, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Scott A. Garfitt/Invision/AP
Doporučeno
Předstírám, že nechápu sexistické vtipy, a neuhýbám mužům z cesty. Virální trend mikrofeminismus možná praktikuješ i ty Předstírám, že nechápu sexistické vtipy, a neuhýbám mužům z cesty. Virální trend mikrofeminismus možná praktikuješ i ty 26. května 2024 v 10:00

Winnie Harlow a Kyle Kuzma

Jedním z nejkrásnějších párů letošního filmového festivalu v Cannes byli Winnie Harlow a Kyle Kuzma. Modelka s vitiligem (autoimunitní onemocnění) a basketbalista přišli na červený koberec benefičního galavečera amfAR sladěni na jedničku s hvězdičkou.

Harlow zvolila rafinované šaty ve světle růžovém odstínu, které odhalovaly její dlouhé nohy a štíhlou postavu, zatímco hvězdný basketbalista zvolil bílý oblek se širokými nohavicemi. Nechyběl mu náhrdelník, náušnice ani stylové sluneční brýle.

Winnie Harlow, Kyle Kuzma, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Eamonn M. McCormack/Getty Image for DraftKings

Joey King

Herečka Joey King v Cannes debutovala a předvedla hned několik zdařilých outfitů. My jsme se rozhodli pro ten, který si oblékla na promítání francouzského dramatu La Plus Precieuse Des Marchandises. 24letá herečka, kterou můžete znát ze seriálu Odhalení nebo z filmu Bullet Train s Bradem Pittem, vynesla dlouhé šaty značky Cong Tri. Splývavá hedvábně modrá látka jí halila boky a hrudník, zatímco poloprůsvitná tkanina odhalovala Joey nohy a břicho. Šaty zdobily drobné stříbrné prvky, které róbě dodaly poutavou třpytivou strukturu.

Joey King, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Marc Piasecki/FilmMagic

Selena Gomez

Naše srdce při pohledu na 31letou hudební a hereckou hvězdu zaplesalo. V krémově bílém outfitu jako by nás Selena vrátila v čase o několik desetiletí. Přiléhavý kostým se sukní z jemného úpletu a elegantní texturou zdobily výrazné knoflíky. Chválíme také volbu doplňků v podobě bílých slunečních brýlí, kabelky s decentním barevným akcentem a elegantních bot s pásky na vysokém podpatku, které umocnily corporate chic nádech.

Selena Gomez, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Jacopo Raule/GC Images

Joe Alwyn

Z mužů nás nejvíce zaujal herec Joe Alwyn, který během focení pro svůj nový titul Kinds of Kindness předvedl elegantní a zároveň ležérní look jako vystřižený z titulky časopisu Vogue. Dvaatřicetiletý Brit oblékl pruhovaný oblek v bílo-černém provedení, který doplnil černou košilí, výrazným páskem se stříbrnými prvky, hodinkami a černými koženými botami.

Takto si představujeme moderní pánské oblečení do společnosti v roce 2024.

Joe Alwyn, Cannes Film Festival 2024
Zdroj: Scott A. Garfitt/Invision/AP

Alwyn se pak v uvolněnějším duchu blýskl na letišti v Nice, kde byl od hlavy k patě oblečen do šatů značky Bottega Veneta. Polokošili ve vintage stylu zkombinoval s klasickými džínami, pohodlnými botami a velkou shopper bag s charakteristickým prošíváním. 

Joe Alwyn
Zdroj: Marc Piasecki/GC Images for Bottega Veneta

Nick Jonas

Smekáme také před zpěvákem Nickem Jonasem, který v Cannes demonstroval, že má skvělý módní vkus. Na 30. galavečer amfAR dorazil v krémovém saku a černých kalhotách od Ralpha Laurena. Líbí se nám i jeho klasický černý motýlek nebo luxusní brož od Bvlgari, která má hodnotu auta.

Nick Jonas, Cannes Film Festival 2024, Ralph Lauren
Zdroj: Eamonn M. McCormack/Getty Images
Doporučeno
Prodávají autentické výrobky, nebo věci z Alibaby? Zeptali jsme se Domi Alagii, Natálie Kočendové a dalších influ na jejich merch Prodávají autentické výrobky, nebo věci z Alibaby? Zeptali jsme se Domi Alagii, Natálie Kočendové a dalších influ na jejich merch 23. května 2024 v 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse