Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2024 v 11:30
Čas čtení 5:11
Richard Balog

Ozdoba tvého outfitu na léto i podzim a investice k tomu. Ulov si tenisky, na kterých v červnu vyděláš tisíce

Ozdoba tvého outfitu na léto i podzim a investice k tomu. Ulov si tenisky, na kterých v červnu vyděláš tisíce
Zdroj: AFEW Store
MÓDA ADIDAS FASHION TIPY MÓDA NIKE TENISKY
Uložit Uložené

Vyber si svého favorita ze stylů s podpisem světoznámých sportovních značek i z dílen módního domu.

Svět tenisek je rychlý a každý měsíc spatří světlo světa nespočet upravených provedení kultovních modelů i absolutních novinek, přičemž zachytit všechny je prakticky nemožné. My jsme se o to pokusili a níže najdeš to nejlepší od světoznámých značek.

Kromě těchto devíti stylů tenisek s logem Adidas, New Balance, Versace, Saucony, Nike nebo Air Jordan budou v prodeji také téměř všechny siluety obuvi z kolekce Adidas Yeezy.

Některé z těchto informací zatím nejsou oficiálně potvrzeny přímo od značek, ale pocházejí z různých uniklých zdrojů, což znamená, že detaily se ještě mohou měnit. Rovněž mohou do seznamu přibýt další zajímavé páry tenisek, které ti představíme, jakmile budou dostupné fotografie.

Pokud tě baví články o módních trendech, novinkách, celebritních outfitech, limitovaných teniskách nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění či kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získej přístup bez omezení k celému obsahu na webu.

Adidas Tyshawn II „Crystal White“ 1. června

Seznam na tento měsíc otevíráme novinkou z produktového portfolia linie Adidas Skateboarding. Je to už pět let, co vedení společnosti Adidas spojilo síly s Tyshawnem Jonesem, aby představili signature model obuvi Tyshawn.

Návrháři ve spolupráci se známým jezdcem siluetu několikrát upravili, přičemž nově vytvořili novou verzi s označením Adidas Tyshawn II, která je v prodeji od 1. června za 100 eur, tedy zhruba 2 500 korun.

Model vychází z DNA svého předchůdce a má známý tvar s několika významnými úpravami konstrukce. Tenisky mají dvouvrstvou špičku pro lepší odolnost při nárazech a prodyšný perforovaný svršek z telecí kůže. Mezipodešev disponuje technologií Lightstrike, která minimalizuje hmotnost a zároveň poskytuje perfektní podporu při pohybu. Charakteristické logo Trefoil je na jazyku a zlatý foliovaný text Tyshawn najdeš nad bočními proužky.

Adidas Tyshawn II
Zdroj: Adidas Skateboarding
Doporučeno
Čokoláda za osm korun, pivo IPA za šest. Navštívili jsme nejlepší pražské „zlevněnky“ Čokoláda za osm korun, pivo IPA za šest. Navštívili jsme nejlepší pražské „zlevněnky“ 7. června 2024 v 8:00

New Balance 860v2 „Northern Lights Pack“ 1. června

Od 1. června jsou k dostání i tyto nádherné sportovní tenisky s podpisem New Balance. Designérský tým společnosti se sídlem v Bostonu nezůstal své pověsti nic dlužen a představil zářivou úpravu modelové řady 860v2 s podtitulem „Northern Lights Pack“.

Zatím neokoukaná silueta v sobě kombinuje retro běžecké tvary a futuristické prvky. Má prodyšný síťovinový svršek s metalickými překrytími, který provází výbuchy energických barev, jako je modrá, zelená či růžová. Z našeho pohledu jde o jeden z nejatraktivnějších počinů New Balance v letošním roce.

Retail tenisek New Balance 860v2 „Northern Lights Pack“ je kolem 4 000 korun a při troše štěstí stále najdeš svou velikost v nabídce obchodů typu AFEW Store nebo Solebox.

New Balance 860v2
Zdroj: AFEW Store
Doporučeno
Duel desetiletí Végh vs. Vémola: Analyzujeme Vémolův gameplan, dostane další K. O.? Koukni na naše predikce k Oktagonu 58 Duel desetiletí Végh vs. Vémola: Analyzujeme Vémolův gameplan, dostane další K. O.? Koukni na naše predikce k Oktagonu 58 6. června 2024 v 14:00

Air Jordan 1 Low OG „Silver“ 1. června

Na Den dětí spatřily světlo světa i ikonické basketbalové tenisky Air Jordan 1 Low OG v provedení s názvem „Silver“, které reaguje na trend metalických odlesků ve sportovní obuvi. 

Novinka obsahuje paletu neutrální šedé a bílé barvy se stříbrnými prvky. Tenisky jsou vyrobeny ze směsi semiše a telecí kůže. Metalické odlesky najdeš na nártu, swooshi či patě. Design doplňují logo křídel, bílá mezipodešev s technologií Air pro měkký došlap a šedá gumová podrážka.

Prémiové materiály a metalické akcenty daly nový výraz oblíbené obuvi, kterou sladíš s čímkoli. Retail tenisek je 140 dolarů.

Air Jordan 1 Low OG „Silver“
Zdroj: Sneaker Politics

Air Jordan 4 Retro „Oxidized Green“  3. června

Od svého debutu v roce 1989 je model Air Jordan 4 Retro základem světové teniskové kultury, oblíbeným pro svůj avantgardní design a ikonickou auru. V současnosti je pravděpodobně populárnější než kdykoli předtím.

Vedení společnosti slaví 35. výročí siluety vydáním barevné verze Air Jordan 4 Retro „Oxidized Green“. Obuj si klasiku. Novinka nabízí celokožený svršek v kombinaci s prémiovými textiliemi. Svěží zelená barva a metalické odlesky ikonu aktualizují, zatímco původní designové prvky včetně oček tkaniček působí stejně svěže jako v roce 1989.

Doporučeno
Nejlepší filmy Toma Hollanda, které jsi ještě neviděl*a. V jednom hraje feťáka, v dalším si ho vyhlédne nymfomanka Nejlepší filmy Toma Hollanda, které jsi ještě neviděl*a. V jednom hraje feťáka, v dalším si ho vyhlédne nymfomanka 1. června 2024 v 8:00

Tenisky jsou v prodeji od 3. června za 210 eur, tedy přibližně 5 200 korun, v pánských i dámských velikostech. Při troše štěstí najdeš svou velikost za retail například v online obchodě Solebox. Pokud ne, navštiv známou platformu StockX.

Air Jordan 4 Retro „Oxidized Green“
Zdroj: Sneaker Politics

Versace Mercury 4. června

Upozornit chceme také na high fashion tenisky Versace Mercury, které jsou v prodeji od 4. června v online obchodě módního domu. Cena je přibližně 22 000 korun. 

Odvážná silueta spojuje nejmodernější technologie v obuvi s odkazy na řeckou mytologii a výsledkem je něco, co Versace nazývá „artefaktem z budoucnosti“. Vzhledem k designu velmi rychle pochopíš proč. Konstrukce sestává z 86 komponentů, které jsou hladce seříznuté a sešité, přičemž jen svršek a podšívka obsahují 30 kusů na pár. Díky tomu vytvářejí kombinaci stylu, pohodlí, ochrany a podpory.

Fun fact na závěr – každý pár Versace Mercury obsahuje 16 metrů háčkovaného lana a samotný proces tkaní trvá mistrům řemeslníkům více než tři hodiny.

Versace Mercury
Zdroj: Versace

Nike Zoom Vomero 5 SE SP „Electric Green“  7. června

Modelová řada Nike Zoom Vomero 5 patří mezi největší hity letošní sezóny, a vedení společnosti proto rychle představuje nové verze ve svěžích a originálních barevných schématech.

Doporučeno
Zemřel nejbrutálnější kanadský sériový vrah. Zavraždil 49 žen: nejdříve s nimi měl sex, pak je zabil a nakrmil jimi prasata Zemřel nejbrutálnější kanadský sériový vrah. Zavraždil 49 žen: nejdříve s nimi měl sex, pak je zabil a nakrmil jimi prasata 6. června 2024 v 9:30

Tento limitovaný typ s označením „Electric Green“ je perfektní volbou pro letní měsíce, jelikož má odvážný zelený svršek ze síťoviny s černými, šedými a bílými detaily na překrytích ze syntetického materiálu. Růžové akcenty na jazyku a stélce dodávají další barevných nádech, zatímco bílá mezipodešev jemně tlumí celkovou energii tenisek. 

Retail modelu Nike Zoom Vomero 5 SE SP „Electric Green“ je stanoven na 160 dolarů. Pokud se ti povede koupit pár v dobré velikosti, vydělat můžeš i více než dvojnásobek. Prohlédni si vývoj cen provedení z roku 2019 přes StockX.

Nike Zoom Vomero 5 SE SP „Electric Green“
Zdroj: Sneaker Politics

Air Jordan 3 Retro SP „Bicoastal“ x Nina Chanel Abney 20. června

Největší červnový release je prací americké umělkyně jménem Nina Chanel Abney, která vyměnila plátno za tenisky Air Jordan 3 Retro SP a výsledný produkt je pastvou pro oči všech sneakerheadů.

Rodina Jordan Brand otevřela své dveře newyorské malířce v roce 2022, aby představila nový život modelu Air Jordan 2 a kapslovou kolekci oblečení. Tentokrát Nina Chanel Abney zanechala svůj podpis na dalších ikonických teniskách, které jsou jako stvořené na léto. Model z prémiového semiše a plátna se vyznačuje bohatou paletou zelených odstínů Bicoastal a Malachite, které vnesly život do klasického designu.

Charakteristickým doplňkem těchto Air Jordan 3 Retro SP jsou tlustší tkaničky – detail, který není u modelů s logem Jumpmana na jazyku běžný. Baví nás také originální balení včetně upraveného loga sportovní ikony.

Retail tenisek je 225 dolarů. Vzhledem k limitovanému počtu vyrobených kusů očekáváme několikanásobně vyšší ceny u resellerů – pro lepší představu si prohlédni nabídku přes StockX.

Air Jordan 3 OG W „Bicoastal“, Nina Chanel Abney
Zdroj: House Of Heat°

Air Jordan 1 OG High '85 „Metallic Burgundy“ 22. června

Obuv s podpisem společnosti Jordan Brand má v červnovém seznamu nejpočetnější zastoupení, a to i díky modelu Air Jordan 1 High 85 „Metallic Burgundy“, který bude dostupný v online obchodech koncem měsíce. 

Model Air Jordan 1 OG High '85 „Metallic Burgundy“ byl naposledy dostupný v roce 1985 a jedná se o jeden z nejvyhledávanějších stylů mezi sběrateli historických modelů tenisek. Někteří dokonce tvrdí, že je nejtěžší jej získat. Tento vzácný pár, který je součástí balíku „Metallic“, má bílou koženou konstrukci s kontrastními kovovými zásahy s červeným akcentem, bílou mezipodešev a červenou podrážku.

Datum vydání je naplánováno na 22. červen, přičemž retail tenisek je stanoven na 180 dolarů. Nepochybujeme o tom, že vyprodané budou během několika minut.

Air Jordan 1 High 85 „Metallic Burgundy“
Zdroj: Sneaker Bar Detroit

BONUS: Saucony Pro Grid Triumph 4 x Minted NY – 31. května

V závěru seznamu uděláme výjimku a ukážeme si tenisky, které měly release 31. května, ale stále je najdeš v nabídce některých známých online obchodů. Jedná se o běžeckou siluetu Saucony Pro Grid Triumph 4 ve spolupráci se značkou Minted NY. Retail těchto krásek je 179 eur, tedy 4 400 korun.

Limitovaný typ vybavený nejmodernějšími technologiemi a prodyšným svrškem ze síťoviny s metalickými a zelenými překrytími vznikal před dvěma lety. Pokud fandíš retro běžeckým modelům, které jsou žhavým trendem, tuto atraktivní novinku od značek Saucony a Minted NY bys neměl*a přehlížet. Vypadá božsky a bude ozdobou tvých outfitů během letošního léta i podzimu.

Doporučeno
Bandurko: Survivor ukázal, že mám osobnost. Jako Slovák to teď mám jednodušší Bandurko: Survivor ukázal, že mám osobnost. Jako Slovák to teď mám jednodušší 5. června 2024 v 9:00
Saucony Pro Grid Triumph 4, Minted NY
Zdroj: Saucony
Upozornit chceme i na další páry limitovaných modelů tenisek – Nike Kobe IV Protro „Girl Dad“, Nike Air Force 1 Low „Linen“, Nike SB Dunk Low x VERDY „Visty“ či Air Jordan 6 Retro „Reverse Oreo“.
Domů
Sdílet
Diskuse