Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2024 v 15:29
Čas čtení 1:12
Radka Klučárová

Ronaldův komentář překonal rekord v počtu lajků na Instagramu. Reagoval na přestup Mbappého do Realu Madrid

Ronaldův komentář překonal rekord v počtu lajků na Instagramu. Reagoval na přestup Mbappého do Realu Madrid
Zdroj: @k.mbappe (Instagram)
SPORT CRISTIANO RONALDO KYLIAN MBAPPÉ
Uložit Uložené

Jeho reakce dojala mnoho fotbalových fanoušků a fanynek.

Fotbalista Kylian Mbappé na Instagramu oznámil, že po sedmi letech přestoupil z Paris Saint-German do španělského klubu Real Madrid. Významný přestup se nepřímo postaral i o neobvyklé prvenství – rekord v počtu lajků nasbíraných u jednoho komentáře. Jeho autorem byl sám Cristiano Ronaldo.

Doporučeno
Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík 5. června 2024 v 16:02

„Splnil se mi sen. Jsem tak šťastný a hrdý, že mohu jít do svého vysněného klubu. Nikdo asi nepochopí vzrušení, které teď prožívám. Těším se na vás, madridští fanoušci, děkuji vám za vaši neuvěřitelnou podporu. Hala Madrid!“ napsal Mbappé krátce po oznámení o přestupu.

Talentovaný hráč také na Instagramu zveřejnil fotografie z doby, kdy byl fanouškem Realu, a připojil snímek ze setkání s Cristianem Ronaldem.

Pod jeho příspěvkem se okamžitě začaly objevovat komentáře a lajky, a to i od dalších fotbalových hvězd. „Vítej, brácho,“ odpověděl v komentáři španělský obránce Sergio Ramos. Ke gratulacím se připojil i David Beckham. „Gratuluji, kámo, čekají tě velká dobrodružství,“ napsal.

Karta se obrátila

Nejvíce reakcí si vysloužil Cristiano Ronaldo. „Teď jsem na řadě já. Těším se, až tě uvidím, jak rozzáříš Bernabéu,“ napsal portugalský hráč v reakci na Mbappého slova o splněném dětském snu a na společnou fotografii z let, kdy Ronaldo hrál v Madridu. Jeho komentář překročil ve chvíli psaní článku 4 801 000 lajků a dočkal se více než 92 tisíc komentářových reakcí. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Ronaldo se tak stal držitelem rekordu v počtu lajků. O více než milion reakcí dokonce překonal nejlajkovanější komentář z roku 2023 pod příspěvkem jistého 13letého chlapce.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix 3. června 2024 v 11:00

Mbappé podepsal pětiletou smlouvu. Jeho výdělek se má podle španělských médií pohybovat v desítkách milionů. Podle jejich informací by si měl vydělat 35 milionů eur (tedy více než 860 milionů korun) za sezonu. Měl by také obdržet podpisový bonus ve výši 100 milionů eur. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Domů
Sdílet
Diskuse