Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2024 v 0:00
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

ODVETA STOLETÍ: Karlos Vémola ukončil Attilu Végha v druhém kole

ODVETA STOLETÍ: Karlos Vémola ukončil Attilu Végha v druhém kole
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT ATTILA VÉGH BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Před téměř 30 tisíci lidmi se na fotbalovém stadionu v pražském Edenu střetli Attila Végh a Karlos Vémola. Jejich bitva na turnaji Oktagon 58 byla nejočekávanějším zápasem v historii domácí scény.

Zaplněný fotbalový stadion při nástupu obou protagonistů hlavního zápasu stál na nohou a burácel. Napětí se dalo krájet. Na tento moment totiž fanoušci a fanynky bojových sportů čekali téměř pět let.

V pozici favorita do boje nastupoval Attila Végh. A to i přesto, že od prvního vzájemného zápasu s Vémolou do žádného MMA zápasu nenastoupil.

Přehled z celého turnaje Oktagon 58 najdeš zde.
Doporučeno
OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky 9. června 2024 v 1:12

Úvod zápasu byl úplně jiný než ten první. Vémola dokázal boj hned v úvodu dostat na zem, kde začal Attilu zasypávat údery. Végh se ocitl v těžké situaci, slovenský velikán se ale dokázal postavit a začal rozdávat údery, kterými Vémolu tvrdě zasáhl. Terminátor však dále tlačil dopředu a všemi silami se snažil Végha dostat k zemi. Konec kola pak strávili u pletiva, kde si navzájem vyměňovali ostré údery. První kolo si na svou stranu připsal u všech bodových rozhodčích Vémola.

V druhém kole Vémola dostal Végha znovu na zem. Terminátor krátce nato nasadil Attilovi nekompromisní arm-triangle, kterým donutil Végha zápas odklepat. Vémola se tak stal ve svém posledním zápase kariéry vítězem a obhájil pás v polotěžké váze.

První zápas mezi Véghem a Vémolou se odehrál v roce 2019. Tehdy po dvou minutách zvítězil Végh, který Vémolu knokautoval.

Domů
Sdílet
Diskuse