Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2024 v 14:41
Čas čtení 0:47
Ella Petrová

Kdo má na YouTube nejvíce odběratelů? Platforma má novou jedničku

Kdo má na YouTube nejvíce odběratelů? Platforma má novou jedničku
Zdroj: Instagram/mrbeast
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI YOUTUBE ZÁBAVA
Uložit Uložené

MrBeast má opravdu věrnou fanouškovskou základnu, jeho kanál totiž odebírá téměř neskutečných 300 milionů lidí.

Doteď byl nejodebíranější kanál s názvem T-Series, který se zaměřuje na bollywoodskou tvorbu. Předhonil ho ale MrBeast, vlastním jménem Jimmy Donaldson (26), jehož kanál aktuálně odebírá 277 milionů diváků a divaček. Na první příčku se vrací po dvou letech, což přináší úspěch nejen jemu, ale i značkám, se kterými navázal spolupráce.

Doporučeno
KVÍZ: Čeština jako jeden z nejtěžších jazyků? Zkus, jestli zvládneš tyto chytáky KVÍZ: Čeština jako jeden z nejtěžších jazyků? Zkus, jestli zvládneš tyto chytáky 9. června 2024 v 11:00

To se týká hlavně Amazonu a jeho streamovací služby Prime, se kterou má Donaldson smlouvu o vytvoření reality show Beast Games, kde si tisíc lidí zahraje o pět milionů dolarů. MrBeast si sám přijde asi na sto milionů dolarů.


Jeho tvorba je velmi rozmanitá a dá se poměrně těžko popsat. Popularitu nabil se svým 24 hodin dlouhým videem, kde se snaží napočítat do sta tisíc. Je známý i pro svou filantropii, kdy daroval produkty v hodnotě 100 tisíc dolarů bezdomovcům, řidičům Uberu, číšníkům nebo náhodným lidem na parkovišti. Je velice činorodý a mezi jeho hlavní lákadlo patří moment překvapení, čímž si získává své příznivce. 

Doporučeno
Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík 5. června 2024 v 16:02

Tohle je jeho nejsledovanější video, které má 618 milionů zhlédnutí:


Vytvořil značky MrBeast Burger a Feastables, což jsou různé sladké pochutiny. Zapojil se i do projektu TeamTrees na vysázení dvaceti milionů stromů. Vše, co dělá, zaznamenává ve videích na YouTube a jeho vliv je ohromný. 

Domů
Sdílet
Diskuse