Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2024 v 13:20
Čas čtení 1:04
refresher team

Nikol Leitgeb se vyjádřila k rozpadu 3v1. „Přišlo mi to jako byznys než jako kamarádství“

Nikol Leitgeb se vyjádřila k rozpadu 3v1. „Přišlo mi to jako byznys než jako kamarádství“
Zdroj: Shoptet
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

Nikol Leitgeb ze 3v1 odešla v lednu letošního roku. Za stejnojmenným e-shopem už tak stojí jen Martina Pártlová a Veronika Arichteva.

„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohodle roku už stojí za éšopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě poté, co jsme skončily v rádiu. Chápeme, že v tom bulvár bude zase hledat senzace, ale žádný dramata se nekonají. V životě je běžný, že lidi chtějí dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně,“ uvedla trojice ve společném prohlášení z ledna letošního roku.

Doporučeno
Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá 18. června 2024 v 15:00

Navzdory prohlášení začala média i veřejnost spekulovat, že za rozpadem stojí i něco jiného než další projekty a vytížení oblíbené influencerky. V poslední době si lidé například všimli, že Nikolin syn a Martinina dcera, kteří se narodili ve stejný den, letos poprvé neslavili narozeniny společně. Řešila se také jedna z novějších písniček Pártlové, která měla být právě o rozpadu oblíbeného tria.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 3v1 (@3v1ofiko)

Ke stále častějším spekulacím se nyní Leitgeb vyjádřila na svém profilu, přestože si prý původně slíbila, že se k záležitosti vyjadřovat nebude. „Jsem zvyklá se tady stavět za různé lidi a možná bych se jednou také měla postavit sama za sebe. Ze 3v1 jsem odešla proto, že mi to delší dobu připadalo jako byznys než jako kamarádství. Neuměla jsem v tom fungovat, jsem taková hypersenzitivní, a tak jsem šla pryč. Potom, v průběhu tři čtvrtě roku, se ta moje domněnka trochu potvrdila,“ uvedla ve stories.

Doporučeno
Tohle jsou nejpřátelštější země na světě. Česku těsně unikla top 10 Tohle jsou nejpřátelštější země na světě. Česku těsně unikla top 10 20. června 2024 v 14:52

„Věřím, že se to stává i vám, že jste se s někým po nějakém čase duševně oddálili. Věřím, že to je prostě jenom život. Byla bych ráda, kdyby se v tom všichni přestali rejpat. Není vlastně vůbec v čem,“ doplnila svou prosbu.

Domů
Sdílet
Diskuse