Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2024 v 11:47
Čas čtení 0:35
Veronika Ábelová

Kate a William volí radikální krok k ochraně Charlotte a Louise. Dle médií nechtějí, aby dopadli jako Harry

Kate a William volí radikální krok k ochraně Charlotte a Louise. Dle médií nechtějí, aby dopadli jako Harry
Zdroj: X/ @KensingtonRoyal
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Nejstarší syn princezny Kate a prince Williama George je dědicem trůnu. Nabízí se ale otázka, jak to bude s jeho mladšími sourozenci. William a Kate plánují Louise a Charlotte vzdálit od Buckinghamského paláce.

Důvodem jejich rozhodnutí je podle zdrojů britských médií i nedávná královská kariéra prince Harryho. Rodina si totiž nepřeje, aby jejich dvě mladší ratolesti následovaly kroky svého strýce a neprožívaly podobný život v rolích náhradníků. Manželé se prý chtějí zasadit o to, aby Charlotte a Louis v dospělosti nebyli pracujícími členy královské rodiny.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? 3. července 2024 v 13:39

Proto chtějí své nejmladší potomky odstěhovat z Buckinghamského paláce, aby měli možnost rozvíjet svou budoucnost i mimo královskou rodinu. To však neznamená, že by byly ponecháni napospas sobě samým. Díky kontaktům královské rodiny by zřejmě neměli mít problém najít si zaměstnání.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Tento odvážný krok známého páru královské rodiny přišel i poté, co král Karel III. zavedl při své vládě novou politiku. Jejím cílem by mělo být snížit počet pracujících členů a členek královské rodiny, a tak je mnohem častěji předmětem diskuze právě budoucnost nejmladších potomků.

Domů
Sdílet
Diskuse