Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2024 v 10:02
Čas čtení 0:37
Ella Petrová

Spoluvězeň Kramného se vyjádřil ke kauze. Složil o ní píseň

Spoluvězeň Kramného se vyjádřil ke kauze. Složil o ní píseň
Zdroj: Voyo
ZAJÍMAVOSTI KRIMI NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložit Uložené

Petr Kramný mu prý řekl vše o smrti ženy a dcery. Jeho spoluvězeň o tom následně složil i píseň.

Společností momentálně rezonuje událost stará 11 let. Na Voyu vyšel dokumentární seriál s názvem Kauza Kramný, kde jsou autentické výpovědi všech, kterých se tato smutná událost týkala. Petr Kramný byl odsouzen k 28 letům vězení za vraždu dcery a manželky, sám tvrdí, že je nevinný.

Doporučeno
Margot Robbie trvala na tom, aby známou scénu z Vlka z Wall Street natočila zcela nahá Margot Robbie trvala na tom, aby známou scénu z Vlka z Wall Street natočila zcela nahá 12. srpna 2024 v 11:45

Ve vězení se sblížil s Patrikem Rákošem, který vystoupil v dokumentárním seriálu a popsal tam, jak se podle něho věci mají. „On je normální kluk, nebere nějaký to, že tam je televize, že je slavnej, on to tak nebere,“ říká o Kramném.
 
Seznámili se na jedné z vycházek, poté spolu začali trávit více času. Z ukázky je jasné, že je pojí přátelství. Na základě toho nakonec Rákoš složil rapovou píseň, kterou Kramnému věnoval „za to, že to dal a za to, že ví, co chce“.
 
„On jediný ví, že nikomu nic neudělal,“ rapuje Rákoš. Podle něho je tedy Kramný nevinný.
 
Voyo zatím uvedlo čtyři epizody seriálu a zbývá už jen poslední.

Domů
Sdílet
Diskuse