Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. srpna 2024 v 11:45
Čas čtení 1:43
Ella Petrová

Margot Robbie trvala na tom, aby známou scénu z Vlka z Wall Street natočila zcela nahá

Margot Robbie trvala na tom, aby známou scénu z Vlka z Wall Street natočila zcela nahá
Zdroj: Paramount Pictures / Mary Cybulski
FILMY A SERIÁLY CELEBRITY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI MARGOT ROBBIE
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Proč se herečka chtěla záměrně odhalovat?

Vlk z Wall Street je dnes už naprosto kultovním filmem. Pro Margot Robbie představoval jeden z jejích prvních velkých hitů. Právě tam ji všichni zaznamenali jako překrásnou blondýnku s australským přízvukem. A nejen to, v tomto bijáku ukázala celé své nahé tělo.

O tom, jak zvládá natáčení nahých scén se nyní rozpovídala pro rádiovou show Fitzy & Wippa.

 
Je to už 10 let, co si Robbie zahrála po boku Leonarda DiCapria, který ztvárnil roli Jordana Belforta, makléře z Wall Streetu, jemuž se daří vydělávat nekřesťanské peníze na nekalých obchodech, a aby to všechno ustál a pořádně oslavil, drogy jsou u něho na denním pořádku.
 

vlk z Wall Street
Zdroj: Paramount Pictures / Mary Cybulski


Během jednoho večírku pozná Naomi, jíž ztvárnila právě Robbie. Okamžitě si padnou do oka a Jordan ji pozve na večeři, kde jí vysvětlí, že mohou být přátelé, oba byli v té době totiž zadaní. Pak Robbie pronese ikonickou větu: „We’re not gonna be friends.“ (Ne, nebudeme jenom přátelé). Karty jsou vyloženy a hlavní postavy se přesouvají do bytu Naomi.
 
Naomi řekne Jordanovi aby, zatímco si odskočí, rozdělal oheň v krbu. Během chvilky se pak objeví ve dveřích kompletně nahá, na sobě má pouze punčochy a podpatky. Takto odhalené scény herci a herečky obvykle nemají moc v lásce. Margot Robbie na nahotě postavy ale naopak trvala.
 

vlk z Wall Street
Zdroj: Paramount Pictures / Mary Cybulski


Režisér Martin Scorsese jí dokonce nabídl, že si na sebe může něco obléct. Robbie ale odmítla a později popsala: „Nelíbí se mi, pokud je ve filmu nahota, jen aby tam byla. Jestliže nahotu do filmu dají pouze proto, aby si dívka sundala tričko, je to nechutné. A vždycky je to poznat. Ale nelíbí se mi ani situace, kdy by se lidé v reálném životě svlékli, jenomže ve filmu si pohodlně nechají třeba podprsenku nebo přes sebe přehodí prostěradlo. Irituje mě pozorovat pak ve filmu herce a herečky, jak křečovitě pózují, jen aby zůstali zahalení.“
 
„Celá pointa Naomi je v tom, že se rozhodla svoje tělo používat jako komoditu, aby pro sebe získala výhody. Takže, když se mi Marty [Scorsese] snažil pomoci a ve scéně, kde svádí Jordana, doporučil, abych si přes sebe vzala župan, řekla jsem ne. Ona musí být nahá. Vykládá tím svoje karty na stůl.“
 
Přestože měla z nahé scény Robbie obavy, jelikož na internetu zůstane už navždy, dala přednost tomu zahrát svou roli co nejvěrněji. A to se jí opravdu povedlo.
 

Nakonec dodala, že pro ni bylo velmi zvláštní být v malé místnosti s partou mužů 17 hodin, aby natočili tuto scénu, ale vysvětlila, že člověk musí pohřbít rozpaky a absurditu opravdu hluboko a plně se roli oddat. Navíc si jako herečka na podobné situace prý velmi rychle zvykla.

Domů
Sdílet
Diskuse