Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti mBank.
dnes 16. října 2024 v 10:30
Čas čtení 2:11
Sponzorovaný obsah

Tohle je 7 doplňků, se kterými vytvoříš dokonalý expensive look

Tohle je 7 doplňků, se kterými vytvoříš dokonalý expensive look
Zdroj: Pexels / Chloe & Refresher & Pexels / Godisable Jacob
MÓDA FASHION TIPY ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

Tyhle doplňky ti pomohou vypadat upraveně za každých okolností.

Chystáš se na rande, večeři s kámošema, nebo chceš prostě jen pozvednout každodenní outfit do práce? K dokonalému looku ti stačí i džíny a bavlněné tričko, o tu největší magii se totiž postarají vhodně zvolené doplňky. Následující seznam věcí ti poslouží jako guide, co hledat.

Hedvábný šátek

Zavaž si kolem krku hedvábný šátek a budeš mít pocit, že právě vyrážíš na nákup vysněné Chanelky, i když máš namířeno do večerky pro chleba a avokádo. Šátek má navíc širší využití, můžeš ho použít i jako čelenku do vlasů, nebo z něj udělat ozdobu na kabelku. Je to ale poměrně výrazný doplněk, takže ho kombinuj spíš k basic věcem v neutrálních barvách, ať to nepřeplácáš.

šátek, outfit, móda
Zdroj: Pexels / Elias Momoh & Marcelo Chagas

Kvalitní sluneční brýle

Tohle je položka, do které se vyplatí trochu zainvestovat. Výběr brýlí se podceňuje, a přitom dokážou dostat outfit na vyšší úroveň. Vždycky vybírej design, který ti sedí. Nekupuj si konkrétní siluetu jen proto, že je trendy, když nesedí tvaru tvému obličeje. A ano, slunce svítí i na podzim a v zimě, takže nemusíš s nákupem čekat do léta.

sluneční brýle, doplňbky, móda
Zdroj: Pexels / mikoto.raw Photographer & Chloe & Ali Pazani

Statement šperk

U výraznějších šperků to nepřežeň, stačí maximálně 3 kousky v outfitu. Pokud upřednostňuješ quiet luxury, zvol zlaté šperky. Hodí se i akcent perel, třeba v podobě perlových náušnic nebo náramku, který ti navíc poslouží jako platební karta. Platební náramek od mBank, který vznikl ve spolupráci s Mastercard a Niceboy, totiž spojuje design s funkčností. Využiješ ho nejen jako elegantní doplněk, ale také s ním zaplatíš v situacích, kdy u sebe zrovna nemáš peněženku ani mobil. Je dostupný v 7 různých provedeních – bílá a černá potěší milovníky klasiky a barevné varianty zase ty, kdo potřebují do outfitu vnést trochu šťávy. Některé barevné varianty obsahují pravé říční perly třídy AA, nebo 18karátové zlato. Navíc je vodotěsný a nikdy se nevybije. Jde o exkluzivní limitovanou edici, takže si můžeš být jistý*jistá, že ho na ulici nebude mít každý druhý člověk.

platební náramek, mbank
Zdroj: Refresher
koupit platební náramek

Klobouk 

Tohle je taková dvojsečná zbraň. Klobouky, barety a vlastně čepice všeho druhu mohou tvůj outfit dokonale pozvednout, nebo také dokonale shodit. Hodně záleží na tom, jak dobře či špatně je použiješ. Dají se ale sladit k různým stylům a níže máš inspiraci, jak je nosit, takže žádný strach.

klobouky, doplňky, móda
Zdroj: Unsplash / Marcos Paulo Prado & Unsplash / kilarov zaneit & Pexels / Godisable Jacob & Unsplash / Lance Reis

Brož

Pojďme rozbourat stereotyp, že brože jsou jen pro starší ročníky. Brož dokáže z obyčejné bílé košile, saka nebo trička vytvořit originální kousek. V obchodech najdeš obrovské množství nejrůznějších designů, mezi kterými si vybereš kousek přesně podle svého stylu. Seženeš brože s motivy filmů a seriálů, kapel, jídla i luxusnější kousky, které se hodí do společnosti. Nebo si můžeš vyrobit vlastní.

brož, doplňky, móda
Zdroj: Pexels / Natalia Yamboglo & Pexels / Nida Kurt

Kožená taška

V nabídce lokálních výrobců najdeš kvalitní, ručně šité tašky z pravé i veganské kůže. Jedná se o materiál, který se ti na rozdíl od koženky nezačne už po pár nošeních loupat. Taková kabelka nebo batoh ti pak může vydržet klidně několik let a bude pořád vypadat skvěle. 

outfity, móda
Zdroj: Pexels / Mustafa ezz & Unsplash / Andrew Neel

Kožený pásek

Tady platí v podstatě to samé jako u kabelky – materiál hraje klíčovou roli v tom, jak bude tvůj outfit nakonec působit. Jestli chceš univerzální barvu, kterou sladíš ke všemu, koukni se po černém, nebo tmavě hnědém pásku. Teď na podzim se ti bude skvěle hodit ke svetrům, ale můžeš s ním také přepoutat oversized sako a vytvořit z něj šaty, ke kterým vezmeš vysoké kozačky – a máš super Old Money look.

pásky, doplňky, móda
Zdroj: Unsplash / gaspar zaldo & NordWood Themes & Jeff Trierweiler
Domů
Sdílet
Diskuse