Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 2. října 2024 v 17:21
Čas čtení 0:31
Anna-Marie Hanzlíková

Disney+ ovládl nečekaný hit. Válcuje ho čarodějnická marvelovka

Disney+ ovládl nečekaný hit. Válcuje ho čarodějnická marvelovka
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY DISNEY MARVEL MARVEL SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

První epizoda nového seriálu Agatha: Za vším schovaná pokořila hranici 9,3 milionu zhlédnutí za první týden po uvedení.

Informuje o tom například Variety. Diváci ji sledovali dohromady 6,5 milionu hodin. Seriál je spin-offem k dřívějšímu WandaVision. Mocnou čarodějku Agathu Harkness tentokrát sledujeme, jak se snaží získat své dřívější schopnosti.

Doporučeno
Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál 2. října 2024 v 10:00

Při své cestě narazí na nečekané spojence. V hlavní roli září Kathryn Hahn, po jejím boku se pak objeví Aubrey Plaza, Joe Locke nebo Ali Ahn.

 

Zmiňovaná čísla lze považovat za slušný úspěch. Pro srovnání: Percy Jackson a Olympané  loni v prosinci nasbíral 13,3 milionu zhlédnutí za šest dní, Star Wars: Akolytka letos v červnu 11,1 milionu za pět dní. Jak ale připomíná Variety, Disney+ je na statistiky skoupý, a tak je těžké věci srovnávat. Lepší přehled bude veřejnost mít až své statistiky vydají nezávislé servery.

Na Letterboxdu má seriál hodnocení 3,7 hvězdiček z pěti možných, na ČSFD pak 67 procent. 

Domů
Sdílet
Diskuse