Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 12. října 2024 v 12:08
Čas čtení 1:26
Radoslava Juračková

Americká zpěvačka řekla v debatě, že Jay-Z a Beyoncé jsou monstra. Moderátor se páru omluvil

Americká zpěvačka řekla v debatě, že Jay-Z a Beyoncé jsou monstra. Moderátor se páru omluvil
Zdroj: TASR/AP, Piers Morgan Uncensored
OSOBNOSTI BEYONCÉ DIDDY JAY-Z
Uložit Uložené

Slova americké zpěvačky na konto Beyoncé a Jaye-Z museli řešit právníci.

Světem otřásá případ rappera a producenta P. Diddyho, který je obviněn z několika závažných trestných činů. Podle právníků se v případu hromadí i stovky obvinění ze sexuálního napadení ve spojení nechvalně proslulými „Freak Off Parties“.

Celý svět tuší, že P. Diddy nebyl v kauze rozsáhlého zneužívání mladistvých jediným pachatelem.

Doporučeno
Internetem se šíří video drzého chování Anne Hathaway k novinářce. Herečka se omluvila po e-mailu Internetem se šíří video drzého chování Anne Hathaway k novinářce. Herečka se omluvila po e-mailu 12. října 2024 v 8:01

 Beyoncé a Jay-Z jsou v souvislosti s Diddym často spojováni a šíří se o nich různé konspirace. Ty zazněly i v jedné americké internetové show. Hollywoodskému páru se však taková tvrzení nelíbí a v souvislosti se šířením konspirací podniká právní kroky.

Začátkem října si Piers Morgan do svého pořadu Uncensored pozval zpěváčku Jaguar Wright, která se na jejich adresu vyjádřila kriticky. „Nejenom Diddy, ale i Jay-Z jsou monstra,“ zahájila svou řeč.

„Harvey Weinstein, Jeffrey Epstein, Robert Kelly, Sean Combs mají v profesím i osobním životě společného jednoho člověka. Je jím Shawn Carter (skutečné jméno Jaye-Z – pozn.red.),“ prohlásila Wright. Její slova samozřejmě podpořila konspirace, která se kolem hudebníka a producenta i jeho manželky Beyoncé šíří.

Diddyho pak zpěvačka označila za jednoho z nejnebezpečnějších lidí, které kdy potkala. 

Poté, co se rozhovor stal virálním, podnikli Beyoncé a Jay-Z právní kroky k vyřešení situace. Požadovali, aby byly jednotlivé klipy s výroky staženy. Podle časopisu Forbes jejich právníci tvrdí, že se nezakládaly na faktech. Přestože tvůrci z rozhovoru problematické části vystříhali, klipy s výroky nadále kolují po sociálních sítích.

Doporučeno
FOTO: Tančit bude spisovatel, kickboxerka i kuchařka. Podívej se, které páry ovládnou parket ve Stardance FOTO: Tančit bude spisovatel, kickboxerka i kuchařka. Podívej se, které páry ovládnou parket ve Stardance 12. října 2024 v 10:03

 Moderátor se později veřejně omluvil ve vysílání. Podle něj se manželé nemohli bránit, protože nebyli ve studiu. Bránili se pouze právní cestou. „Stříhání videí není něco, co bychom v pořadu Uncensored běžně dělali, ale i pro nás existují limity zákonů. Jayovi-Z a Beyoncé se omlouváme,“ řekl Morgan.

Doporučeno
Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima 8. října 2024 v 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse